banner
Siyaset

Yaldır; ‘Bu kürsüde terör propagandası yapılamaz’

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmasında terör ve terör propagandalarına dikkat çekti. Yaldır; “Parlamentosunda terörist besleyen ve terör örgütü propagandası yapılan hiçbir devlet yoktur. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk..

Yaldır; ‘Bu kürsüde terör propagandası yapılamaz’
banner

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmasında terör ve terör propagandalarına dikkat çekti.

Yaldır; “Parlamentosunda terörist besleyen ve terör örgütü propagandası yapılan hiçbir devlet yoktur. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti ise acilen gereken yapılmalıdır” dedi.

Yaldır konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Pençe – Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen, hemşehrimiz, Üsteğmen Gökhan Delen ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Unutmayalım ki; bu memlekette güven içerisinde yaşayabiliyorsak, bu kürsüde, rahatça konuşabiliyorsak; bunu bu memleket ve bayrak için göğsünü siper, canını feda eden; nice vatan evlatlarına borçluyuz. Onlar, analarının kuzuları; Türk yurdunun da, yiğit kahramanlarıdır. Bir tarafta kahramanlarımız kahpe pusularda şehit düşerken, diğer tarafta terör örgütünün siyasal uzantısı malum partinin bu kürsüden her fırsatta Türk Devleti’ni tehdit edip, terör örgütü ve bebek katilinin propagandasını yapması, dokunulmazlık zırhına sığınarak işlenen bir terör suçudur.    Yaptığı açılımla bu pervarsızlığa önce yol açıp, sonra görmezden gelenleri ve 3 – 5 belediye kazanmak kaygısıyla 3 maymunu oynayıp, tavırsız kalanları Türk Milleti de tarih de unutmayacaktır. Parlamentosunda terörist besleyen ve terör örgütü propagandası yapılan hiçbir devlet yoktur. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti ise acilen gereken yapılmalıdır.” (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası