Siyaset

Yaldır; ‘Ortaköy’ün hakkını savunacağız’

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Ortaköy ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, İlçe Başkanı Elvan Konar ve yönetiminin eşlik ettiği ziyarette Yaldır, çarşı esnafından, pazarcılara, vatandaşlardan, tekstil atölyelerine..

Yaldır; ‘Ortaköy’ün  hakkını savunacağız’
banner

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Ortaköy ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, İlçe Başkanı Elvan Konar ve yönetiminin eşlik ettiği ziyarette Yaldır, çarşı esnafından, pazarcılara, vatandaşlardan, tekstil atölyelerine kadar birçok ziyarette bulundu.

‘ORTAKÖY YOLU TAMAMLANANA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

İlçenin sorunları ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Yaldır; “Kıymetli Ortaköylü hemşehrilerim, Gazi Meclisimiz tatile girer girmez hemşehrilerimizle kucaklaşıp dertlerini dinlemek için yollara düştük. Sarıyahşi’den sonra şimdi de Ortaköy yolundayız. Tıpkı Sarıyahşi yolu gibi yol demeye bin şahit isteyen bir yoldayız. Bu yol Ortaköy’ümüze yakışmadığı gibi ilçemizin gelişimin önünde büyük engeldir. Tek şeritli, bozuk, bakımsız ve çağımızın karayolları güvenlik standartlarına uymayan bu yolda her yıl onlarca ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazaları yaşanmaktadır. Yaşanan can kayıplarının telafisi mümkün değildir. Ortaköy yolunu Gazi Meclisimizde verdiğimiz soru önergesi ile ve genel kurulda söz alarak gündeme getirdik. Bundan sonra da Ortaköy yolu tamamlanana kadar takipçisi olacağız. Bununla birlikte Ortaköy ilçe merkezindeki yolların hali de Aksaray – Ortaköy yolu gibi içler acısı. Yollar köstebek yuvasına dönmüş, 66 yıllık bir ilçeye yakışmaz durumda. Ortaköy’ün hakkını ve hukukunu savunan bir milletvekiliniz olarak başta Ortaköy Organize Sanayi Bölgesi’nin tamamlanması olmak üzere, Ortaköy’e yakışır 100 yataklı bir devlet hastanesinin yapılması, Aksaray Üniversitesi’ne bağlı 4 yıllık bir fakültenin Ortaköy’e kazandırılması, Yunus Emre Türbesi’nin ve Ersele Yeraltı Şehri’nin turizme kazandırılması gibi projelerin TBMM başta olmak üzere her platformda takipçisi ve savunucusu olacağız” dedi.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası