Siyaset

Yaldır, ‘Sarıyahşi’ye sahip çıkacağız’

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, TBMM’nin tatile girmesinin ardından sahaya indi. İlçe gezilerine Sarıyahşi’den başlayan Yaldır, çarşı esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek, Sarıyahşililerin sorunlarını dinledi. TBMM’deki çalışmalarını da halka aktaran Yaldır,..

Yaldır, ‘Sarıyahşi’ye sahip çıkacağız’
banner

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, TBMM’nin tatile girmesinin ardından sahaya indi. İlçe gezilerine Sarıyahşi’den başlayan Yaldır, çarşı esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek, Sarıyahşililerin sorunlarını dinledi.

TBMM’deki çalışmalarını da halka aktaran Yaldır, “Bugün Aksaray’ımızın en geride kalmış tabiri caizse unutulmuş ilçesi, Sarıyahşi’yi ziyaret ettik.Sarıyahşi’nin hakkını, hukukunu her ortamda savunacak ve meselelerini gündeme getirip,kamuoyu oluşturmaya devam edeceğiz. Sarıyahşi, 21 yıldır tüm seçimlerde iktidara en güçlü desteği vermesine rağmen, iktidardan bu desteğin karşılığını alamamıştır. 20 küsür yıllık AK Parti iktidarları döneminde Sarıyahşi’yi unutan iktidara sandıkta gerekli dersi vermeyen Sarıyahşili hemşerilerimiz de şapkasını önüne koyup düşünmeli.  “Nerede hata yaptık ki 20 yıldır bu ilçe geriye gitti?” demeli.İlçe sıfatı taşıyan bir yörenin şehirden ilçeye gelen yolları böyle mi olmalı? Bırakın düzgün bir yolu E-90 karayolu üzerinde ilçeye dönüşü gösteren bir Sarıyahşi tabelası dahi olmaması içler acısı durumu görmek için yeterlidir. 28. dönemde 5 kilometre mesafedeki Kızılırmak’ın suyundan faydalanıp verimli bir tarım yapan Sarıyahşi görmek istiyoruz. Doğalgazı ilçenin tamamına ulaşan, küçük ölçekli bir organize sanayisi, meslek yüksekokulu ve kamu yatırımları olan bir Sarıyahşi için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Sarıyahşi’nin hakkını, hukukunu savunan ve meselelerini sık sık dile getirip, kamuoyu oluşturmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası