banner
Siyaset

Yavaş, Aksaray halkına seslendi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’da hükümet Meydanı’nda ‘Millet Buluşması’ mitinginde halka seslendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri anlatan Yavaş, Millet İttifakı’yla ilgili eleştirilere tepki..

Yavaş, Aksaray halkına seslendi
banner

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’da hükümet Meydanı’nda ‘Millet Buluşması’ mitinginde halka seslendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri anlatan Yavaş, Millet İttifakı’yla ilgili eleştirilere tepki gösterdi. PKK ve HÜDA-PAR’a karşı olduklarını belirten Yavaş, şunları söyledi: Biz PKK’ya da karşıyız, HÜDA-PAR’a da karşıyız. PKK’yı da kınıyoruz. HÜDA-PAR’ı da kınıyoruz. Kandil silah bırakmadıkça, bakın buradan açık söylüyorum. Kandil, silah bırakmadıkça, o İHA’lar, SİHA’lar toplanıp füze olarak üstlerine yağacak. Devletimizin güvenlik politikaları değişmez. Bizim sınırlarımızı hem Amerika gelmiş hem Rusya gelmiş. Orada kalkmışlar PKK’lılara, YPG’lilere silahını eğitim veriyor. Oradaki faaliyetler yürütüyorlar Türkiye aleyhine. Onlar bunları yaptığı müddetçe İHA’lar, SİHA’ları bırakın, topumuz, tüfeğimiz ne varsa, hepsi daha da modernleştirilecek ve ordumuzun emrine verilecek.”

‘İHA’LAR 90’LI YILLARDAN BERİ ÜRETİLİYOR’

Mansur Yavaş, İHA’ların 1990’lı yıllardan itibaren üretildiğini ifade ederek şöyle konuştu: ”Bakın bu İHA’lar 90’lı yıllardan beri üretiliyor.  Anadolu gemisi 1972 yılında yapılan tersanede üretildi. Şimdiye kadar bunların hiçbirisi siyasete alet edilmedi. Ama şimdi maşallah Anadolu gemisini seçim otobüsü gibi gezdiriyorlar. Şimdi ben bunu söyledim; ‘Seçim için bunları kullanıyorsunuz. Bolca maden buluyorsun, petrol buluyorsunuz. Her seçim böyle olmuyor. Peki bunlar ayın 15’inden sonra asli görev yerlerine geri dönecek. Gerçek gündemde baş başa kalacağız. Herkes şunu bilsin ki Türkiye’miz, Türki Cumhuriyetlerle temasa devam edecek, İslam coğrafyasıyla da görüşmelerine, dostluklarına, iş birliklerine devam edecek. Ülkenin büyümesi için gerekli her şeyi yapacak. Milli menfaatlerimiz doğrultusunda hükümetin yaptığı ne varsa onlar devam edecek” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası