banner
Özel

‘Can dostlarımızın sağlık kontrollerini aksatmayın’

Aksaray İnci Veteriner Kliniği sahibi Veteriner Hekim Halil İbrahim Arkcı, evcil hayvanların sağlık kontrollerinin ve bakımlarının aksatılmamasına özen gösterilmesi gerektiğini söyledi. Aksaray’da evcil hayvan sahiplenme oranı her geçen gün artarken..

‘Can dostlarımızın sağlık kontrollerini aksatmayın’
banner

Aksaray İnci Veteriner Kliniği sahibi Veteriner Hekim Halil İbrahim Arkcı, evcil hayvanların sağlık kontrollerinin ve bakımlarının aksatılmamasına özen gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Aksaray’da evcil hayvan sahiplenme oranı her geçen gün artarken sağlık kontrolleri ve bakımlar havaların ısınmasıyla daha da önem kazandı. Veteriner Hekim Arkcı, evcil hayvanların sağlık kontrollerinin ve bakımlarının aksatılmamasına özen gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Yaz aylarına girilmesinin ardından seyahat ve tatil planlarının arttığını kaydeden Arkcı, havaların ısınmasıyla birlikte sağlık kontrollerine önem gösterilmesi gerektiğini ifade ederek “Aksaray’da evcil hayvan sahiplenme sayısı olumlu şartlar dâhilinde artmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız sahiplenme konusunda duyarlı davranıyor. Şu an evcil hayvana sahip seyahat ve tatil planı yapan birçok aile var. Bu konuda biz veteriner hekimler devreye giriyoruz. İnci Veteriner Kliniği en iyi klinik uygulamalarını uygulayarak, can dostlarımızın hastalıklarının önlenmesi ve tedavisi için çalışmalara devam ediyor. Vatandaşlarımızın evcil hayvanlarının aşı ve tıraş gibi işlemleri aksatmaması gerekiyor. Sıcak havalarda bazı hastalıklar artış gösteriyor”dedi.

‘YAZ AYLARINDA HASTALIKLAR ARTIYOR BAKIMLARI AKSATMAMALIYIZ’

Amaçlarının evcil hayvanlara ve sahiplerine en adil ve mantıklı yolu göstermek olduğunu dile getiren Arkcı, “Disiplin ve kendimizi geliştirme arzusuyla hayvan sağlığı ile ilgili dünyanın dört bir yanındaki güncel olayları devamlı takip ediyoruz. Doğa kuralları gereği yaz aylarında hastalıklar artıyor, hayvanlarımızın çeşitli hastalıklardan korunması için gerekli aşı ve cerrahi operasyonların uygulanması gerekiyor. Amacımız sizlerin de yardımıyla ulaşabildiğimiz bütün dostlarımıza yardım elini uzatabilmek. Kliniğimizde cerrahi operasyonlar, kedi ve köpek aşı takvimi oluşturma, muayene, hasta takibi, tıraş gibi işlemler yapılıyor” ifadelerini kullandı. Foto- Haber: Ali FURAT

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası