banner
Eğitim

‘ASÜ kurumsallaşma yolunda ilerliyor’

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) kıdemli, gelenekleri oturan ve kurumsallaşan bir üniversite olma yolunda ilerlediğini söyledi. Şahin, kahvaltı buluşmalarında, farklı akademik birimlerde görev yapan akademisyenlerle bir araya..

‘ASÜ kurumsallaşma yolunda ilerliyor’
banner

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) kıdemli, gelenekleri oturan ve kurumsallaşan bir üniversite olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Şahin, kahvaltı buluşmalarında, farklı akademik birimlerde görev yapan akademisyenlerle bir araya geldi. Göreve geldikleri 2015’ten bu yana pek çok önemli çalışmayı hayata geçirdiklerini ve kıymetli başarılar elde ettiklerini dile getiren Şahin, “Fiziki olarak büyük diye nitelendirilebilecek bir eksiğimiz kalmadı, akademik performans bakımından kendi yaşıtımız üniversiteler arasında üst basamaklardayız, eğitim-öğretim-araştırma faaliyetleri aksamadan sürüyor… Bunların yanı sıra şehir-üniversite, sanayi-üniversite, sivil toplum-üniversite gibi alanlarda da başladığımız noktaya göre daha iyi yerdeyiz” dedi. ASÜ’nün genç bir üniversite olmasına rağmen hızlı ve istikrarlı adımlarla ilerlediğini ve giderek daha kıdemli, gelenekleri oturan ve kurumsallaşan bir yükseköğretim kurumu olduğuna da dikkat çeken ASÜ Rektörü, “Başarı tek başına elde edilmiyor. Bunu her fırsatta dile getirdik. Bugün geldiğimiz noktaya katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Kısa açıklamanın ardından akademisyenler çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası