banner
Özel

Çocukluğunuzun gazozu Kültürpark’ta

AKSARAY’IN ELYAPIMI TEK GAZOZCUSU Gaz Voda İşletmecisi Yunus Emre Kütük, gazozun bambaşka bir halini Aksaray’da ilk kez Kültürpark’ta hizmete sunduklarını söyledi. “Damaklarda eşsiz bir tat bırakan gazoz türlerini mutlaka tatmanız..

Çocukluğunuzun gazozu Kültürpark’ta
banner

AKSARAY’IN ELYAPIMI TEK GAZOZCUSU

Gaz Voda İşletmecisi Yunus Emre Kütük, gazozun bambaşka bir halini Aksaray’da ilk kez Kültürpark’ta hizmete sunduklarını söyledi.

“Damaklarda eşsiz bir tat bırakan gazoz türlerini mutlaka tatmanız gerekiyor” diyen Kütük, “Biz Kültürpark gazozcusuyuz. Gaz Voda’nın öncülüğünde  ‘Hand Made’ yani el yapımı gazozlar yapıyoruz. Ahududu, Hindistan cevizi, acai üzümü, vanilya, çam kozalağı, karadut, kaymak ağacı,  gül, nar, dağ çileği ve limon aromalarımız bulunuyor. 32 farklı aroma çeşidimiz de yakında gelecek. Gazozlarımızı bu aromalardan elde ettiğimiz şuruplarımızla hazırlıyoruz. Şuruplarımız tamamen el yapımıdır. Gazozlarımız buz gibidir. Hepsinin tadı gerçekten çok güzel ve çok hafif. En çok limon ve dağ çilekli aroma tercih ediliyor. Farklı tatlar denemeyi seven tüm müşterilerimizi  gazozun bu efsane şeklini içmeye davet ediyoruz” dedi.

‘ZAMANDA YOLCULUĞA ÇIKARTIYORUZ’

Stantta rengarenk olan aromaların dikkat çektiğini ifade eden Kütük: “ Müşterilerimizin isteğine göre hazırladığımız el yapımlı gazozumuz oldukça ilgi görüyor ve dikkat çekiyor. Rengarenk aromalarımızdan elde ettiğimiz gazozlarımızı müşterilerimizin önünde yaptığımız için oldukça merak uyandırıyor. İsteyenlere önce aromalarından tattırıyoruz. Beğendikleri takdirde gazozumuzu hazırlıyoruz. Bazı müşterilerimiz tattıklarında çocukluğundaki gazozlara benzettiği oluyor. Bir nevi onları zamanda yolculuğa çıkartıyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası