banner
Özel

Damla Restoran Kültürpark’ta hizmete girdi

Aksaraylı genç girişimci Ahmet Tutar’ın işletmeciliğini yaptığı Damla Restoran, Kültürpark içerisinde hizmete açıldı. Farklı lezzetleri bir arada sunarak müşterilerin damaklarına hitap eden Damla Restoran AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayları..

Damla Restoran Kültürpark’ta hizmete girdi
banner

Aksaraylı genç girişimci Ahmet Tutar’ın işletmeciliğini yaptığı Damla Restoran, Kültürpark içerisinde hizmete açıldı. Farklı lezzetleri bir arada sunarak müşterilerin damaklarına hitap eden Damla Restoran AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayları Hüseyin Altınsoy, Sinan Özkan, Mahmut Aktürk ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk’ün kurdeleyi kesmesi ile Aksaraylılara kapılarını açtı.  Damla restoran damak çatlatan farklı kebap çeşitleri, çorba, Konya Fırın Kebabı ve etli ekmek çeşitleri ile Aksaray halkına haftanın 7 günü hizmet verecek.

‘KÜLTÜRPARK AKSARAY’IMIZIN YÜZ AKI’

Açılış konuşmasını yapan Hüseyin Altınsoy,  “Çok kıymetli milletvekili aday adaylarımız ile birlikte yeni işyeri açan esnafımızı yalnız bırakmadık. Açılışa katılan herkese teşekkür ederim. Kültürpark Aksaray’ımızın yüz akı. Burada çok güzel işletmelerimiz var. Yeni açtığımız restoranımız da güzel bir mekan oldu. Aksaraylılar buradan çokça faydalanıyor. Yaz döneminde buralar cıvıl cıvıl oluyor. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi.

‘GİRİŞİMCİMİZİN HEYECANI MUTLU ETTİ’

Sinan Özkan ise, “Bugün milletvekili a. adayı arkadaşlarımızla beraber bu güzel işletmenin açılışında buluştuk. Genç girişicimiz Ahmet Tutar’ın, bu heyecanı bizleri de mutlu etti. Çok güzel bir mekân olmuş. Allah’ım bol kazanç versin. Açtığı ilk restorandı zincirler şeklinde geliştirir umarım. Bu anlamda hem istihdam sağlar, hem şehir ekonomisine ciddi katkısı olur. Gelecek nesillere de örnek olur” diye konuştu.

‘ŞEHRİMİZ HIZLA BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR’

Mahmut Aktürk konuşmasında Aksaray’ın hızla büyümesine dikkat çekerek şöyle konuştu: “Aday adaylarımız ve açılışa gelen tüm misafirlerimize saygılar sunuyorum. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Normalleşmeye başlamamız lazım. Şehrimizde büyüyor ve gelişiyor. Yeni işletmeler ve fabrikalar ile yeni iş kapıları açılıyor. Bu açıdan yeni açılan işletmeler bizim için çok değerli. Genç arkadaşımıza hayırlı kazançlar diliyorum.” Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası