Özel

DEPREMİN 1. YILINDA KAYBETTİKLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

Aksaray’ın Eskil ilçesi nüfusuna kayıtlı öğretmenlerden Gülşen Köylü (25) Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depremde yıkılan evde, Raziye Sanlav (23) ise Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde sarsıntıyla birlikte evinden çıktığında devrilen minarenin altında kalarak..

DEPREMİN 1. YILINDA KAYBETTİKLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
banner

Aksaray’ın Eskil ilçesi nüfusuna kayıtlı öğretmenlerden Gülşen Köylü (25) Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depremde yıkılan evde, Raziye Sanlav (23) ise Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde sarsıntıyla birlikte evinden çıktığında devrilen minarenin altında kalarak hayatını kaybetmişti. Aksaraylı öğretmen çift İlker Görgülü (33) ve Çiğdem Görgülü (32) ile çocukları Begüm Görgülü (11) ve Eralp Görgülü (5) ise Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalarak yaşamını yitirmişti. Hatay’da görevli Uzman Çavuş Mehmet Bilge, eşi Ezgi Bilge (27) ve 2 çocuğu enkazda kalarak hayatını kaybetmişti. Hatay’da depremde yıkılan Rönesans Rezidans’ta oturan öğretmen Tuğba Koşar (36) ile çoukları Mustafa Kemal (3) ve Mehmet Akif Koşar’ın ise ne cansız bedenlerine ne de bir ize rastlanamadı.

 2 YILLIK ÖĞRETMENDİ DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 11 ili etkileyen depremde, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde görev yapan sınıf öğretmeni Gülşen Köylü, yıkılan binanın altında kaldı. Çalışma başlatan ekipler, sabah saatlerinde Köylü’nün cansız bedenine ulaştı. Eskil ilçesine getirilen Köylü’nün cenazesi, ilçeye bağlı Çulha köyüne toprağa verilmişti. 2 yıllık öğretmen olan Gülşen Köylü’nün 5 kız ve 1 erkek kardeşi olduğu öğrenildi. Gülşen öğretmenimizi rahmetle anıyoruz.

DEPREMDEN KAÇTI, YIKILAN MİNARENİN ALTINDA KALDI

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde görev yapan, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Raziye Sanlav da deprem sırasında evden dışarıya çıkınca yıkılan minarenin altında kalıp öldü. Bekar olan Sanlav’ın ilk görev yerinin Şanlıurfa Hilvan olduğu öğrenildi. Raziye öğretmende Eskil ilçesinde toprağa verilmişti. Depremin 1. yılında  öğretmenlerimizi rahmet ile anıyoruz.

KAHRAMANMARAŞ SON GÖREV YERLERİ OLDU

Kahramanmaraş’ta coğrafya öğretmeni olarak görev yapan İlker Görgülü ve anaokulu öğretmeni Çiğdem Görgülü ile çocukları Begüm ve Eralp Görgülü Türkiye’de 11 ilde yıkıma neden olan depremde yıkılan binalarının enkazında kalmıştı. Yapılan çalışmalarda ailenin cenazelerine ulaşılmıştı. Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesi nüfusuna kayıtlı aile Kahramanmaraş’ta toprağa verilmişti. Depremin 1. yılında Görgülü ailesini rahmet anıyoruz.

UZMAN ÇAVUŞ VE AİLESİ DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

Hatay’da 4 yıldır görev yapan Uzman Çavuş Mehmet Bilge, eşi Ezgi ile çocukları Tekin (5) ve Dilek (2), depremde oturdukları 8 katlı apartmanın altında kaldı. Enkazda çalışma yapan ekipler, ailenin cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenazeler, memleketleri Aksaray’ın Yeşiltepe beldesinde toprağa verilmişti. Bizde asrın felaketinde hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Bilge ile eşi ve çocuklarını rahmetle anıyoruz.

KOŞAR VE ÇOCUKLARINDAN 1 YILDIR HABER ALINAMIYOR

Hatay’da depremde yıkılan Rönesans Rezidans’ta oturan öğretmen Tuğba Koşar (36) ile çocukları Mustafa Kemal (3) ve Mehmet Akif Koşar enkaz altında kalmıştı. Depremin ardından bir yıl geçmesine rağmen Koşar ve çocuklarından bir haber alınamadı. Koşar’ın Aksaray’da yaşayan babası ve annesi kızlarından ve torunlarından bir toz tanesi dahi olsa bulunmasını istiyor. Karaman ailesinin acısını paylaşıyor, Koşar ve çocuklarından haber alınmasını ümit ediyoruz. Derleyen: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası