banner
Eğitim

Diş Hekimliği Fakültesi’nde çalışmalar verimli ilerliyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde bir süredir devam eden fiziki hazırlık çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Rektör Şahin ve üst yönetim, fakültedeki çalışmaları yerinde inceledi. Öğrenciler için klinik uygulamaların simüle..

Diş Hekimliği Fakültesi’nde çalışmalar verimli ilerliyor
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde bir süredir devam eden fiziki hazırlık çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Rektör Şahin ve üst yönetim, fakültedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Öğrenciler için klinik uygulamaların simüle edildiği Fantom Laboratuarı, alçı ve ölçü ile alakalı becerilerin geliştirildiği Alçı ve Akril Odası ile temel bilgilerin uygulamaya geçirilmesine imkan tanıyan Preklinik Laboratuvarı hakkında bilgiler alan Rektör Şahin, en kısa zamanda öğrenci almak adına gayret gösterdiklerini söyledi.

‘FAKÜLTEMİZİ EN KISA SÜREDE  AKTİF HALE GETİRMEK İSTİYORUZ’

Fakültedeki çalışmaların verimli biçimde ilerlediğini ve hızlı bir gelişim yaşandığını dile getiren Şahin, “Sağlık yatırımları zincirinin en yeni halkası olan Diş Hekimliği Fakültemizi mümkün olan en kısa sürede aktif hale getirmek istiyoruz. Fiziki hazırlıklarımız büyük oranda tamam, akademisyen kadromuz genişliyor, idari anlamda faaliyetler aksamadan ilerliyor…” dedi. Laboratuarlar dışında derslikler ve personel odalarının hazırlıklarının da son aşamaya geldiğini kaydeden Rektör Şahin, “Buradaki çalışmaların hızlı şekilde ilerlemesine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İnceleme esnasında Dekan Prof. Dr. Kürşat Eser de çalışmaların geneli hakkında bilgiler aktardı. Rektör Şahin’e Diş Hekimliği Fakültesi gezisi esnasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, Prof. Dr. Engin Deligöz ve Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş ile Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş eşlik etti.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası