Esnaf

‘Doğal antibiyotiklerle alerjilere veda edin’

Aktar Ramazan Kuruöz, kış aylarında yavaşlayan metabolizmanın baharın gelişine ayak uyduramadığını ve bu nedenle bahar yorgunluğuna neden olduğunu söyledi. Doğal arı sütü,propolis ve bağışıklık sistemini güçlendirecek bitkilerle bu duruma önlem..

‘Doğal antibiyotiklerle alerjilere veda edin’
banner

Aktar Ramazan Kuruöz, kış aylarında yavaşlayan metabolizmanın baharın gelişine ayak uyduramadığını ve bu nedenle bahar yorgunluğuna neden olduğunu söyledi. Doğal arı sütü,propolis ve bağışıklık sistemini güçlendirecek bitkilerle bu duruma önlem alınabileceğini söyleyen Kuruöz, ayrıca havaların ısınmasıyla birlikte polen alerjisi ve bahar nezlesinin de gün yüzüne çıktığını ve bunlara da bitkisel önlemler alınabileceğini aktardı.

Kuruöz, “Müşterilerimizden de bahar yorgunluğu için ne yapabiliriz gibi soruları son zamanlarda sık sık duyuyoruz malum bahar ayları kendini hissettirmeye başladı. Polen alerjisi ya da bahar nezlesi şikâyeti ile gelen çok fazla insan var. Bunlar için önerilerimiz şudur, öncelikle bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekir. Şimdi kışın yiyeceğimiz gıdalar farklı yazın yiyebileceğimiz gıdalar farklı her şeyi mevsiminde yemek gerekir geçiş dönemlerinde vatandaşların buna göre bir yol izlemeleri şart” diye konuştu.

Bahar alerjilerine karşı tüketilmesi gereken şifalı bitkiler hakkında konuşan Kuruöz, “Zencefil, zerdeçal, havlıcan bunları bal veya pekmez ile karıştırıp günde en fazla bir yemek kaşığı tüketerek bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz. Propolis, artı sütü veya çörek otu bir çay kaşığı şeklinde tüketilebilir, çörek otu yağı içilebilir bunlar geçiş dönemlerinde kullanılacak doğal antibiyotiklerdir. Bu ürünler vücudu yaza hazırlar” dedi. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası