banner
Özel

Hasene derneği depremzedeler için konteyner kent kurdu

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği depremin ilk gününden itibaren  Kahramanmaraş’ta depremzede ailelere yardımlarını sürdürüyor. Derneğin kurduğu konteyner kette aileler sıcak yaz gününde serin ve nezih bir ortamda yaşamlarını sürdürüyor. Konteyner kette..

Hasene derneği depremzedeler için konteyner kent kurdu
banner

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği depremin ilk gününden itibaren  Kahramanmaraş’ta depremzede ailelere yardımlarını sürdürüyor. Derneğin kurduğu konteyner kette aileler sıcak yaz gününde serin ve nezih bir ortamda yaşamlarını sürdürüyor.

Konteyner kette kalan ve duygularını aktaran Seval Gül Ebrar, “Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında ailemizle çok kötü günler geçirdik. Evimiz ağır hasar aldı. Hiçbir eşyamız kalmadı. Sonrasında bir süre çadırda kaldık. Çadırda kalmak çok zor. Biz bunu ailecek yaşayarak gördük. Daha sonrasında konteyner kente 3 çocuğum ve eşimle birlikte yerleştik. Buraya geldiğimizde bizde çok şaşırdık. Klimasından tutunda mutfak eşyalarına, yatak ve televizyon ile giyim ve gıdaya kadar her şeyi düşünmüşler. Burada sağlıklı ve serin bir ortamda yaşamımızı sürdürüyoruz. Allah razı olsun bize kapılarını açtılar. Şu anda her türlü ihtiyacımız karşılanıyor çok memnunuz. Sığınacak yeni bir yuvamız oldu ”dedi.

Kızı Cennet Ebrar şu ifadelerde bulundu: “Bende konteyner kentte Hasene gönüllüsü oldum. Burada diğer gönüllülerle birlikte aileleri ziyaret edip hal ve hatırlarını sorup eksikliklerini gideriyoruz. Gönüllü olarak bir kişiye dokunmak beni çok mutlu ediyor” Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası