banner
Özel

Hayat kurtarma timi, işini severek yapıyor

1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında Aksaray’da çeşitli etkinlikler düzenlenirken, 1 çocuk annesi 36 yaşındaki Gülşen Gönen Sağlık Bakanlığı’nın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bağlı ambulansta şoför olarak görev..

Hayat kurtarma timi, işini severek yapıyor
banner

1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında Aksaray’da çeşitli etkinlikler düzenlenirken, 1 çocuk annesi 36 yaşındaki Gülşen Gönen Sağlık Bakanlığı’nın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bağlı ambulansta şoför olarak görev yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

112 Acil Çağrı Merkezi’nde acil tıp teknikeri olan Gülşen Gönen, 4 yıl önce Sağlık Bakanlığı’nın açtığı ambulans şoförlüğü sınavına girdi. Sınavı kazanan Gönen ambulans şoförü olarak görev yapmaya başladı. Gönen, 2,5 yıldır sağlık görevlileri arkadaşlarıile aynı Aksaray’da ambulansta hayat kurtarıyor.

Gülşen Gönen, “1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftasından görevimizin başındayız. Ambulans sürmek, tabii ki kolay değil. Bu haftada 2 kadın arkadaşla birlikte çalışmak çok anlamlı. İşimizin zorlukları da olsa işimi severek yapıyoruz. Sevmeden bu iş yapmak, mümkün değil. Kadınlardan olumlu tepkiler alıyorum. Aksaray halkıda vakaya gidince bize yardımcı oluyor. Kadınlar için zor bir meslek ama üstesinden geldiğimi düşünüyorum. Acil Sağlık Hizmetleri, ülke genelinde her ilimizin en uç noktalarına kadar yayılmış, 24 saat kesintisiz olarak hizmet veren sağlık ordumuzun olmazsa olmaz bir sistemidir. Bizde arkadaşlarımızda aynı ambulansta hayat kurtarmamın mutluluğunu yaşıyoruz. ”diye konuştu. Foto-Haber :Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (1)

  1. Furkan diyorki:

    Polis olmadan hiçbir olaya müdahale etmiyorlar öbür mahalle de bekliyorlar olaylara geç müdahale ediyorlar

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası