banner
Özel

Ihlara Termal, Ramada kalitesiyle hizmet verecek

AKSARAY’IN İLK ULUSLARARASI OTELİ ‘RAMADA RESORT IHLARA TERMAL’ OLDU Turizm sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Ahmet Yaşar, Aksaray’da kaplıca turizmini uluslararası arenaya taşıyor. Aksaray’ın ilk uluslararası oteli Ramada Resort Ihlara..

Ihlara Termal, Ramada kalitesiyle hizmet verecek
banner

AKSARAY’IN İLK ULUSLARARASI OTELİ ‘RAMADA RESORT IHLARA TERMAL’ OLDU

Turizm sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Ahmet Yaşar, Aksaray’da kaplıca turizmini uluslararası arenaya taşıyor. Aksaray’ın ilk uluslararası oteli Ramada Resort Ihlara Termal Tatil Köyü’nde hem genel turizm hem de sağlık turizmi yakında dünyanın dört bir tarafından gelecek misafirlerini ağırlayacak.

‘ULUSLARARASI HİZMET VERENBİR SİSTEMİ AKSARAY’A KAZANDIRDIK’

Ramada Resort Ihlara Termal Tatil Köyü Müdürü Abbas Köse, “Aksaray’ın ilk uluslararası oteli Ramada ile anlaşma sağladık. İnşallah memleketimize ve bölgemizi hayırlı uğurlu olur. Uluslararası anlamda hizmet vermeyi taahhüt eden bir sistem bu. Dünya üzerinde 12 bininci Türkiye’de ise 103’üncü olduk. Uluslararası bir marka ile çalışmaktan da gurur duyuyoruz. Aksaray için iyi olacağını düşünerek, karar verdik. Böyle bir yatırımı Aksaray’a kazandıran Yaşar ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.

‘BÖLGE TURİZMİ ADINA ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM OLACAK’

Bu projenin işlemeye başlamasıyla Aksaray turizmine büyük katkı sağlayacaklarını söyleyen Köse, Ihlara Termal ile ilgili de genel bilgiler verdi. Dünyanın her tarafından Aksaray’a müşteri geleceğini belirten Köse, “Ramada’nın kendi sistemi içerisinde aşağı yukarı dünya genelinde 15 bin acenteyle irtibatı var. Buradan önce Malatya’da Ramada Plaza Malatya Altın Kayısı Otel’in genel müdürü idim. Sistemi çok iyi biliyorum. Aksaray’ın,  Ihlara’nın ve bölgenin tanıtımına daha çok destek gelecek. 108 suit 1+1 bir 50 metrekare olarak Aksaray’ın en büyük yatak kapasitesine sahip konaklama yeriyiz. 324 yatak kapasitemiz var. Kadınlara ve erkeklere ayrı hizmet veren 6  havuzumuz var. Birde odalarımızda aileler için kullanabilecekleri küvetlerimiz var. Termal suyun faydalarını da otelimizin internet sayfasından vatandaşlarımız görebilir. 50 dönüm arazi içerisinde serin, doğal olan tesisimize misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

‘BU YIL BİTMEDEN RAMADA İSMİ İLE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAĞIZ’

Yaz döneminin havuz ağırlıklı geçtiğini belirten Köse, kış döneminde ise termal konaklamaya olan ilginin yüksek olduğunu söyledi. Kış dönemine Ramada ismiyle hizmet vermeye hazırlandıklarını aktaran Köse; “Müracaatlarımız sonrası Ramada’dan cevap bekliyorduk. 3 ay süren bir süreç oldu. Uluslararası onay olduğu için önce Londra ve sonrasında ise Amerika onayladı. Sürecimiz tamamlandı. Bizimde eksikliklerimiz var. Onları tamamlayınca Ramada tabelası ile bu yıl bitmeden hizmet vermeye başlayacağız. Aksaray için bu durum çok değerli olacak. Ramada isminin turistler ve sağlık turizmi adına Aksaray’a iyi geleceğini düşünüyorum” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası