Spor

İyi futbolu gol ile süsledik

tff 3″üncü lig 1″inci grup mücadele eden aksaray belediyespor cumartesi günü sezonun 4″üncü haftasında kendi evinde İstanbul temsilcisi silivrispor takımını konuk etti. maçın cumartesi günü olmasından dolayı taraftarın ilgisinin az..

İyi futbolu gol ile süsledik
banner

tff 3″üncü lig 1″inci grup mücadele eden aksaray belediyespor cumartesi günü sezonun 4″üncü haftasında kendi evinde İstanbul temsilcisi silivrispor takımını konuk etti.

maçın cumartesi günü olmasından dolayı taraftarın ilgisinin az olduğu maça İlin idarecileri tam kadro katılarak takıma büyük moral verdiği maçı siyah beyazlı temsilcimiz 25″inci dakikada hakan akman ve 65″inci dakikada enes soy”un ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak bu sezon ilk galibiyetini alırken, 4. hafta sonunda bu sezon ilk 3 puan sevincini yaşayan takım oldu.  
sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve son iki haftada ardı ardına aldığı yenilgilerin ardından puan cetvelinde son sıralara kadar inerek taraftarını üzen aksaray belediyespor silivrispor karşısında maça hızlı başladı. İlk dakikalarda gol bularak rahatlamak isteyen temsilcimiz geliştirdiği ataklarla rakip kalede ciddi gol pozisyonları ürettiği bölümde enes soy ve hakan akman ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. maçın 25. dakikasında sağ kanattan geliştirdiğimiz atak sonrasında hakan akman, kale direğinin sıfırında topla buluştu gelişine güzel bir dokunuş yapan golcümüz skoru 1-0 yapan golü kaydetti. bu gelen gol takımız üzerindeki son haftalarda galip gelememe stresini biraz olsun attı. bu gölün ardından temsilcimiz iki net gol pozisyonu daha buldu. bu pozisyonları cömertçe harcayınca, kalesinde 45. dakikada hiç beklemediği bir golle sarsıldı. bu dakikada silivrispor takımı serbest vuruş kazandı topun başına geçen emrah bedir”in direk kaleye gönderdiği top filelerle buluştu. bu pozisyonda kalecimiz barış başkan, topu çıkartmak istese de başaramadı. silivrispor 45. dakika boyunca kalemize bir tek şut çekmese ciddi bir gol pozisyonu üretmese de serbest vuruştan bulduğu golle devreyi 1-1 kapatmayı başardı. bu gelen şok gol hem taraftarların hem de futbolcuların gardını düşürdü.    
maçın ikinci devresine mutlak galibiyet içen çıkan aksaray belediyespor bir an önce galibiyet golünü bulabilmek için devamlı rakip kaleye atak geliştiren taraf oldu. beklenen gölün gecikmesi hem taraftarı hem de takım futbolcularını strese soksa da beklenen galibiyet golü maçın 65. dakikasında enes soy”un ayağından geldi 2-1. bu gelen gol takım üzerindeki stresi biraz olsun attı. maçın kalan bölümünde takımız galibiyeti korumak adına istem dışı da olsa maçı kendi sahasında kabul edince rakip takım kalemizde biraz daha fazla gözüken takım olsa da atakları ceza sahamıza girmeden defans oyuncularımız tarafından eritildi. takım kaptanı İbrahim konuksever”in üstün performansı ve hırslı futbolu ise takım arkadaşlarını da ateşleyince defansımız çanakkale geçilmez oldu ve maçı temsilcimiz haftalar sonrada olsa kazanmasını bildi ve bu sezon hem ilk galibiyetini hem de üç puanı alan takım oldu.
4. hafta sonunda siyah beyazlı ekip aksaray belediyespor puanı 4″de çıkartarak puan sıralamasında 11. sıraya otururken, silivrispor ise 2 puanla 16. sırada yer alan takım oldu. temsilcimiz gelecek hafta pazar günü buca”da, tarihinde ilk kez bir gece maçına çıkarak, ci group buca spor ile saat 19.00″da karşı karşıya gelecek. buca spor takımı ise ilk mağlubiyetini bu hafta deplasmanda anagold 24 erzincanspor takımı karşısında 3-0″lık skorla aldı. rakibimiz 7 puanla 5. sırada yer alırken, galip gelen takım olsaydı haftayı grupta lider kapatan takım olacaktı.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası