Esnaf

Kadın girişimci hobisini mesleğe dönüştürdü

hamidiye mahallesi”nde 6 ay önce açtığı aksaray hobi evi işletmesinde, eşi ile birlikte çalışan genç kadın girişimci Özge balkış”ın hobisi mesleği haline geldi. çocukluğunda ailesinin bu sektörde bir işletmesinin olduğunu..

Kadın girişimci hobisini mesleğe dönüştürdü
banner

hamidiye mahallesi”nde 6 ay önce açtığı aksaray hobi evi işletmesinde, eşi ile birlikte çalışan genç kadın girişimci Özge balkış”ın hobisi mesleği haline geldi.
çocukluğunda ailesinin bu sektörde bir işletmesinin olduğunu belirten balkış, merak duyduğu, hobisi olan bir alanda iş yaptığı için mutlu olduğunu aktardı. eşi ile birlikte çalıştığını dile getiren balkış; “aksaray”da bu sektörde bir ihtiyaç olduğunu fark edince işletmemizi açmaya karar verdik. eşimle birlikte çalışıyoruz burada ve ilgiden memnunuz. aksaray”da ak-mek kurslarının ihtiyaç duyduğu bütün malzemeleri temin edebiliyoruz. silikon kalıp, kurdele, keçe gibi birçok malzememiz mevcut. hobi denilince akla gelen birçok malzememiz mevcut ilerleyin zamanda çeşitliliğimizi arttırmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
“nİŞan hedİyelİklerİ çok tercİh edİlİyor”
yaz sezonunda işlerinin yoğunluk kazandığını vurgulayan balkış; “nişan, düğün sezonu açıldı. malzeme temininin yanı sıra kendimiz ürünler de üretiyoruz. gelin çiçeği, nişan tepsisi, damat fincanı, söz nişan masası organizasyonu, hediyelik mumlar, şekerler hazırlıyoruz. küçük kokulu mumlarımız çok tercih ediliyor hediyelik olarak.” dedi. haber-foto: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası