Esnaf

​ Köylülerin 85 yıldır uğrak noktası

aksaray”da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi hırdavat yetkilisi mustafa Ölçekçi sektör hakkında bilgiler verdi. aksaray”da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi hırdavat yetkilisi mustafa Ölçekçi sektör hakkında..

​ Köylülerin 85 yıldır uğrak noktası
banner

aksaray”da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi hırdavat yetkilisi mustafa Ölçekçi sektör hakkında bilgiler verdi.
aksaray”da üç kuşaktır hırdavat sektöründe hizmet veren Ölçekçi hırdavat yetkilisi mustafa Ölçekçi sektör hakkında bilgiler verdi.
aksaray”ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu belirten Ölçekçi, “dede mesleğini severek yapıyorum. Şehrimizin en eski işletmelerinden birisi de bizim işletmemiz dile kolay tam 85 yıldır aksaray halkına hizmet veriyoruz. bahar mevsimi ile hareketlenen işimiz şu anda yoğun şekilde sürüyor. 30 metre kare alanda 2000 çeşit ürün ile hizmet veriyoruz.” dedi. köylülerin uğrak yeri haline geldiklerini vurgulayan Ölçekçi, “katran artık piyasada bulunmuyor. katran ve asfinik hayvanların yaralarına iyi geliyor. bunun dışında köslü tabancası, koyun boyası ve zilleri satıyoruz. bizim bu meslek hiç bir zaman teknolojiye yenik düşmedi. köylüler bazı şeyleri babasından dedesinden nasıl göndüyse hala onu uyguluyor. birde vatandaşlarımız ne zaman yoğurt ve süt yemeyi bırakırsa bizim meslekte o zaman bitir. çoğu işletmeler zamana ayak uyduramayıp kapanıp gitti. biz ise bu işletmeyi ayakta tutmak için ürünleri türkiye”nin dört bir tarafından getirtip çitçi ve köylülerimizin hizmetine sunuyoruz. Öte yandan kurban bayramı öncesi kurban bıçaklarımız da geldi. aksaray”da garantili bıçak satışımız başladı. sattığımız bıçaklar paslanırsa, kesmezse, ağzı  jilet gibi olmazsa ve kırılırsa iade garantili satıyoruz." diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası