Gündem

Kumbuzoğlu, şampiyon sporcuyla bilek güreşi yaptı

GÜLİSTAN GÖNEN, OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA 60 KİLO KATEGORİSİNDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Okul Sporları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında 60 kilo kategorisinde Türkiye birincisi..

Kumbuzoğlu, şampiyon sporcuyla bilek güreşi yaptı
banner

GÜLİSTAN GÖNEN, OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA 60 KİLO KATEGORİSİNDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Okul Sporları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında 60 kilo kategorisinde Türkiye birincisi olan Gülistan Gönen’i makamında kabul ederek bilek güreşi yaptı.

Vali Kumbuzoğlu, Sezai Karakoç Ortaokulu öğrencisi genç sporcu Gönen ile Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Okulu Müdürü Okan Çelik, sporcunun antrenörü Kamil Taydemirve sınıf öğretmeni Ömer Adıgüzel’i makamında kabul etti. Vali Kumbuzoğlu bir süre sohbet ettiği Gönen ile bilek güreşi yaptı.

GENÇ SPORCUYA TEBRİK

Vali Kumbuzoğlu gücünü görmek istediği genç sporcuya, ‘Seni etkilemek istemem ama beni yenecek misin? diye sorup ‘Bismillah’ diyerek şampiyon sporcu ile yaklaşık 8 saniye süren bilek güreşi yaptı. Güreşin ardından genç sporcuya başarısından dolayı tebrik eden Vali Kumbuzoğlu; “Gücünü ve başarını tebrik ediyorum. Vali’yi yendin şimdi tam şampiyon oldun. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

‘KIZLARIMIZIN BAŞARILARI BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ’

Kendisini her alanda çok çalışarak iyi yetiştiren kız çocuklarının ön plana çıkmaya devam ettiğini ifade eden Vali Kumbuzoğlu; “Bilek güreşi bambaşka bir spor dalıdır. Her şey bilekten başlar. Kız çocuklarımızın böyle  başarıları çok daha anlamlı. Başta kızımız başarılı sporcumuz Gülistan’ı, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyorum. Gülistan kızımız gibi başarılı sporcuların sayılarının artmasını diliyorum. Çünkü sportif başarılar beraberinde akademik başarıları da getiriyor. Gülistan kızımız Aksaray’da bu dalda Türkiye 1.’si olan ilk sporcumuz. Devamının da geleceğine inanıyoruz.  Kızlarımızın başarıları bizim gurur kaynağımız” dedi. Kazandığı madalyalarla ilgili bilgi alan Vali Kumbuzoğlu; genç sporcuyu altınla ödüllendirdi.

27-28 Nisan 2024 tarihinde Ankara’da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasına katılan Sezai Karakoç Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Gülistan Gönen Türkiye 1.’si olmuştu.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası