banner
Özel

Kursun moral kaynağı oldu

Doğuştan yüzde 64 görme engeli bulunan Murat İnç, E-KPSS’e kursuna gelenlere neşe kaynağı oluyor. Çeşitli seslendirmeler yaparak kursa gelen arkadaşlarına moral ve motivasyon sağlayan İnç, Aksaray Belediyesi ile 68 Aksaray..

Kursun moral kaynağı oldu
banner

Doğuştan yüzde 64 görme engeli bulunan Murat İnç, E-KPSS’e kursuna gelenlere neşe kaynağı oluyor. Çeşitli seslendirmeler yaparak kursa gelen arkadaşlarına moral ve motivasyon sağlayan İnç, Aksaray Belediyesi ile 68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü ve Albino Derneğinin düzenlediği E-KPSS kursuna geliyor.

Lise mezunu İnç, kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Kursta kendi aralarında bazı etkinlikler yaparak kursun daha eğlenceli hale gelmesini sağladıklarını söyleyen İnç; “Benim en büyük yeteneğim seslendirme. Televizyon ile radyo spikerliği ya da tiyatro oyunculu gibi hedeflerim var. Burada arkadaşlarıma seslendirmeler yaparak onların kursa daha iyi adapte olmalarını, sıkılmamalarını sağlıyorum. Hedeflerime ulaşmak için burada çalışıp çaba gösteriyorum. İnşallah bu emeklerimin karşılığını görürüm “dedi.

 

‘EN BÜYÜK HAYALİM 112 ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞMAK’

Yüzde 70 görme engelli 25 yaşındaki Hasan Kahraman ise Isparta Süleyman Demirer Üniversitesi 112 Acil Çağrı Merkezi bölümünden mezun olduğunu ve kursa gelerek sınavda başarılı olmayı arzu ettiğini söyledi. Hedefinin mezun olduğu bölümdeniş sahibi olmak ve 112 Acil Çağrı Merkezi birimine gelen çağrıları karşılamak olduğunu ifade eden Kahraman; “Buradaki gönüllü okuyucular ile benim en büyük destekçim olan aileme teşekkür ediyorum. Arkadaşım Murat ise burada bize yaptığı taklit ve sunumlarla moral kaynağı oluyor. Kursta büyük emekleri olan engelli dostu Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e de teşekkür ediyorum”diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası