banner
Eğitim

‘Kurumsallaşma anlamında çok iyi bir noktaya geldik’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sabire Yazıcı Fen-Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’nda yaptığı açıklamada hiç kimsenin kendisini ikinci sınıf hissetmeyeceği bir kampüs oluşturmak için sekiz yıldır samimiyetle..

‘Kurumsallaşma anlamında çok iyi bir noktaya geldik’
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sabire Yazıcı Fen-Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’nda yaptığı açıklamada hiç kimsenin kendisini ikinci sınıf hissetmeyeceği bir kampüs oluşturmak için sekiz yıldır samimiyetle çalıştıklarını söyledi.

Rektör Şahin, ASÜ’nün hem fiziki açıdan hem de insan ilişkililerini de kapsayan kurumsallaşma çalışmaları açısından son derece iyi bir noktaya geldiğini ve pozitif ilerleyişin sürdüğünü belirtti.

Görev süreleri boyunca, kadro tahsisleri konusunda, hiç kimseye karşı hiçbir kısıtta bulunmadıklarını vurgulayan Rektör Prof. Şahin, “Şartlarını sağlayan herkes kadrosunu aldı. Bizden kaynaklı herhangi bir sorundan dolayı kadrosuna atanamayan hiç kimse olmadı. Biz, görev süremiz boyunca bu konuya önem verdik. Kimsenin kendisini ikinci sınıf hissetmediği bir üniversite ortaya çıkarmak için elimizden gelen gayreti gösterdik” dedi.

‘KADINLARIN GÜCÜNE İNANIYORUZ’

Çalışma ekibini geniş tuttuklarını ve kadın yöneticilerin ekibin en önemli parçası olduğunu belirten ASÜ Rektörü, “Biz, kadın yönetici konusuna popülist bir biçimde yaklaşmadık. Gerçekten kadınların gücüne inanıyoruz. Kampüste yakaladığımız başarıların katlanmasında kadın çalışanlarımızın yadsınamaz emekleri var” dedi. Kadınların iş süreçlerinin merkezinde olmasının temel çalışma prensipleri içinde yer aldığını da söyleyen Şahin, “Kampüs nüfusunun yarısı kadınlardan oluşuyor. Onların yer almadığı bir yönetişimden söz etmek mümkün değil” dedi.

Şahin, konuşmasının son bölümünde, fiziki işlerin tamamlandığını, kurumsallaşmaya dönük incelikli işler sürecinin devam ettiğini iletti.

Toplantı, Dekan Prof. Dr. Yusuf Yakar’ın fakültenin genel işleyişine dair bilgiler vermesi ve bilimsel çalışmalarından dolayı akademisyenlere belge takdim töreniyle tamamlandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası