Spor

Kuzeyboru’da yeni sezon hazırlıkları

Voleybol 2023-2024 sezonu Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden ve ligi 5.sırada tamamlayan Kuzeyboru, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kuzeyboru Spor Kulübü yönetimi sosyal medya hesaplarından yeni transfer çalışmalarını ve bu sezon..

Kuzeyboru’da yeni sezon hazırlıkları
banner

Voleybol 2023-2024 sezonu Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden ve ligi 5.sırada tamamlayan Kuzeyboru, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Kuzeyboru Spor Kulübü yönetimi sosyal medya hesaplarından yeni transfer çalışmalarını ve bu sezon Kuzeyboru’ya veda eden sporcuları paylaşmaya devam ediyor.

3 OYUNCUYLA DAHA YOLLAR AYRILDI

Kuzeyboru Sinem Bayazıt, Ezgi Akyaldız ve İrem Cor ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kuzeyboru Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, ““Kuzeyboru ailesinde geçirdiğin güzel bir sezon için teşekkürler Sinem. Yeni kariyerinde başarılarının devamını dileriz. Bize kattığın her şey için teşekkürler Ezgi. Bundan sonraki kariyerinde başarılarının devamını diliyoruz. Kulübümüz adına verdiğin emekler için teşekkürler İrem.Bundan sonraki yolculuğunda sana bol şanslar diliyoruz” denildi.

BULGARİSTAN MİLLİ TAKIM OYUNCUSU NASYA DİMİTROVA, KUZEYBORU’DA

Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru, Bulgaristan Milli Takım oyuncusu Nasya Dimitrova ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray ekibi son olarak Romanya’nın Rapid București takımında forma giyen orta oyuncu pozisyonunda görev yapan tecrübeli oyuncu Nasya Dimitrova’yı transfer etti. Dimitrova, kulüp kariyerindeki başarılarının yanı sıra Bulgaristan Milli Takımı ile FIVB Challenger Cup’da şampiyonluk yaşadı.

BUKET GÜLÜBAY KUZEYBORU’DA

Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru, Macaristan’ın VasasÓbuda takımından Buket Gülübay ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray ekibi son olarak VasasÓbuda takımından pasör Buket Gülübay transfer etti. Kulüp kariyerine VakıfBank altyapısında başlayan Gülübay, 4 CEV Şampiyonlar Ligi, 3 Kulüpler Dünya Şampiyonası, 3 Sultanlar Ligi, 3 Türkiye Kupası, 2 Türkiye Süper Kupası ve 1 Challange Cup şampiyonası kazandı.

İlk uluslararası deneyimini VasasÓbuda ile yaşadı. 1999 doğumlu ve 184 cm boyundaki başarılı oyuncu bu sezon Macaristan’da şampiyonluğa ulaştı. A Milli Takım formasını da giyen başarılı oyuncu Gülübay, İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyonluk yaşayan kadroda yer almıştı. Buket Gülübay yeni sezonda Kuzeyboru forması giyecek. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası