banner
Eğitim

Lisemi seçiyorum projesi sürüyor

Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğünün AGED Proje Koordinatörlüğü’nün yürütmekte olduğu ‘Lisemi Seçiyorum Projesi’ ile il merkezinde 24 ortaokulda toplam 6 bin 610 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. Aksaray Merkez Piri Mehmet Paşa Ortaokulu’nda..

Lisemi seçiyorum projesi sürüyor
banner

Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğünün AGED Proje Koordinatörlüğü’nün yürütmekte olduğu ‘Lisemi Seçiyorum Projesi’ ile il merkezinde 24 ortaokulda toplam 6 bin 610 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Aksaray Merkez Piri Mehmet Paşa Ortaokulu’nda iki oturumda gerçekleşen paneller ile başlayan proje 30 Mayıs 2024 tarihine kadar sürecek. ‘Lisemi Seçiyorum’ projesi Aksaray’da liselerin tanıtımlarının kaliteli ve etkili araçlarla yapılmasını ve gelecekteki meslek seçimlerinde ortaokul öğrencilerine rehberlik etmeyi amaçlıyor.

AGED Proje koordinatörlüğünce ‘Lisemi Seçiyorum Projesi’ kapsamında düzenlenen paneller Aksaray merkezindeki lise tanıtımları okul yöneticileri ve rehber öğretmenler tarafından yapılıyor. Liselerin tanıtımı için il merkezindeki ortaokul 8.sınıf öğrencileriyle buluşmaların gerçekleşeceği bildirildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası