Genel

Motosikletler kazada hayatını kaybeden kurye için yola çıkıyor

Anadolu Genç Motosiklet (AGEM) Grubu Başkanı Doğancan Çevik, geçtiğimiz haftalarda trafik kazasında hayatını kaybeden kurye Mehmet Efe Altan anısına motosikletlerle kortej düzenleyeceklerini söyledi. Gazeteniz Egemen’i ziyaret eden Çevik ve beraberindeki..

Motosikletler kazada hayatını kaybeden kurye için yola çıkıyor
banner

Anadolu Genç Motosiklet (AGEM) Grubu Başkanı Doğancan Çevik, geçtiğimiz haftalarda trafik kazasında hayatını kaybeden kurye Mehmet Efe Altan anısına motosikletlerle kortej düzenleyeceklerini söyledi.

Gazeteniz Egemen’i ziyaret eden Çevik ve beraberindeki Anadolu Genç Motosiklet Grup yöneticilerinden Enes Öztürk, son zamanlarda artan motosiklet kazaları kapsamında bir farkındalık oluşturmak ve son siparişini götürürken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kurye Mehmet Efe Altan’ı anacaklarını aktardılar.

Motosiklet gruplarını AGEM adıyla 2019 yılında kurduklarını ifade eden Çevik, öncelikli amaçlarının doğru kullanımla motosikletlerin tehlikeli olmadığını, bu noktada oluşan ön yargıları yıkmak olduğunu vurguladı. Doğru kullanım ve güvenli sürüşle motosikletin ulaşımda insanlara ciddi avantaj sağlayan bir araç olduğunu aktaran Çevik, “Biz grup olarak sürekli ileri ve güvenli sürüş tekniği ile ilgili eğitici etkinlikler düzenliyoruz. Bu bizde her şeyden önce bir tutkudur. Ama trafikte ihtiyaç amaçlı da motosiklet kullanımı oldukça fazla. Özellikle yakıt masrafı ve otomobil fiyatlarının çok yüksek olması herkesi motosiklet kullanımına yöneltiyor. Biz de tüm motosiklet kullanıcılarına hitap eden etkinlikler düzenleyerek bilinçli bir kullanım için çaba gösteriyoruz. Tabi trafikte sadece motosikletlilerin bilinçli olması yetmiyor. Trafikteki bütün araç sürücülerinin de bu hususta duyarlı olması gerekir” dedi.

Düzenleyecekleri anma etkinliğinde de bu amaçlar doğrultusunda bir farkındalık oluşturacağını aktaran Çevik, “Pazar günü saat 12.00’de Mehmet Efe Altan kardeşimizi kaybettiğimiz kaza yerinde motosikletlerimizle toplanarak bir kortej düzenleyeceğiz. Kortejimiz Altan’ın çalıştığı iş yerinin önünde son bulacak” dedi. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası