banner
Özel

Polis ekipleri Temelcan’ın tek hayalini gerçekleştirdi

Aksaray’da tek hayalinin polislik olduğunu söyleyen özel öğrenci Temelcan Balta’ya polis ekipleri sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tek hayali polis olmak olan Temelcan Balta’nın..

Polis ekipleri Temelcan’ın tek hayalini gerçekleştirdi
banner

Aksaray’da tek hayalinin polislik olduğunu söyleyen özel öğrenci Temelcan Balta’ya polis ekipleri sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tek hayali polis olmak olan Temelcan Balta’nın evini ziyaret ederek doğum günü sürprizi yaptı. Sürpriz karşısında duygulanan Balta doğum günü pastasını polis ekipleriyle birlikte kesti. Bu özel gününde Temelcan’ı yalnız bırakmayan polis ekipleri, her zaman Temelcan’ın yanında olduklarını ifade ederek doğum günü hediyesi olarak olay yeri inceleme yeleği hediye ettiler.

Polislere teşekkür eden Temelcan, “Babacan müdürümüz Murat Kolcu bu özel günde beni unutmamış. Birde en büyük hayalim olan polislik duygusunu bana yaşattılar. Olay yeri inceleme yeleğimde geldi. Bende artık özel günlere bu yeleği giyeceğim” diye konuştu. Haber : Şeyda COŞAR

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası