Genel

Rektör Arıbaş, ‘Eğitim bütüncül bir süreç’

Bir süre önce Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Metin Alpaslan, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu. Konuğuna ziyareti münasebetiyle teşekkür eden ve her iki kurumun..

Rektör Arıbaş, ‘Eğitim bütüncül bir süreç’
banner

Bir süre önce Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Metin Alpaslan, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Konuğuna ziyareti münasebetiyle teşekkür eden ve her iki kurumun eğitim-öğretim özelinde paydaş kurumlar olduğunu dile getiren Rektör Alpay Arıbaş, geçmişten bugüne ahenk içinde pek çok çalışmanın yürütüldüğünü belirtti. Güzel olan tüm çalışmaların süreceğini ve değişen çağa uygun yeni iş birlikleri ile faaliyet alanlarının daha da genişletileceğini kaydeden ASÜ Rektörü Prof. Arıbaş, “Eğitim bir bütün. Okul öncesinden yükseköğretime kadarki tüm süreçler bağlamında, kurumsal potansiyellerin etkin kullanımı önem arz ediyor. Biz de bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan da Rektör Arıbaş’a yeni görevine başarılar diledi ve 2023-2024 döneminin güzelliklerle geçmesi dileklerini iletti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası