Türk Büro-Sen yönetiminde Aksaray temasları 

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna Bağlı Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcıları Vedat Ulu ve Nebi Yay, Aksaray’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.  İlk olarak Türk Büro-Sen Aksaray Şube Başkanı Ahmet Mollaoğlu ve yönetim..

Türk Büro-Sen yönetiminde Aksaray temasları 
Yayınlanma: Güncelleme:

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna Bağlı Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcıları Vedat Ulu ve Nebi Yay, Aksaray’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.  İlk olarak Türk Büro-Sen Aksaray Şube Başkanı Ahmet Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulu ve Yay, şube çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra Mollaoğlu’nun da katılımıyla Büro-İş koluna bağlı kurumları ziyaret eden Ulu ve Yay sendikal faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretlere ilişkin genel değerlendirmelerde bulunan Türk Büro-Sen Aksaray Şube Başkanı Ahmet Mollaoğlu,“Defterdarlık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, İŞKUR, Valilik personeli, Nüfus Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve Adliye kurumlarını ziyaret ederek yöneticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Sendika üyelerimizin talep ve isteklerini kurum müdürlerimize ileterek yürütmüş olduğumuz çalışmalarla ilgili de genel bilgiler verdik” dedi. (Haber Bülteni)

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.