banner
Özel

Türk Büro-Sen yönetiminde Aksaray temasları 

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna Bağlı Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcıları Vedat Ulu ve Nebi Yay, Aksaray’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.  İlk olarak Türk Büro-Sen Aksaray Şube Başkanı Ahmet Mollaoğlu ve yönetim..

Türk Büro-Sen yönetiminde Aksaray temasları 
banner

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna Bağlı Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcıları Vedat Ulu ve Nebi Yay, Aksaray’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.  İlk olarak Türk Büro-Sen Aksaray Şube Başkanı Ahmet Mollaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulu ve Yay, şube çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra Mollaoğlu’nun da katılımıyla Büro-İş koluna bağlı kurumları ziyaret eden Ulu ve Yay sendikal faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretlere ilişkin genel değerlendirmelerde bulunan Türk Büro-Sen Aksaray Şube Başkanı Ahmet Mollaoğlu,“Defterdarlık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, İŞKUR, Valilik personeli, Nüfus Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve Adliye kurumlarını ziyaret ederek yöneticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Sendika üyelerimizin talep ve isteklerini kurum müdürlerimize ileterek yürütmüş olduğumuz çalışmalarla ilgili de genel bilgiler verdik” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası