Gündem

Alaboyun ve Yaşar’dan Rektör Arıbaş’a ziyaret

63’üncü Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve 22, 23 ve 24’üncü Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ile 22’nci Dönem AK Parti Aksaray..

Alaboyun ve Yaşar’dan Rektör Arıbaş’a ziyaret
banner

63’üncü Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve 22, 23 ve 24’üncü Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ile 22’nci Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili Ahmet Yaşar, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Konuklarına yeni dönemde kampüs genelinde yürütülen çalışmalardan söz eden Rektör Arıbaş, bir yandan eğitim faaliyetlerinin diğer yandan da araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin niteliğini yükseltmeye dönük işler ürettiklerini belirtti. Öğrenciyi ve bilimsel üretimi merkeze alan bir yaklaşım içinde olduklarını ifade eden ASÜ Rektörü Alpay Arıbaş, “Ülkemiz, şehrimiz ve üniversitemiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Gerek eğitimde gerek akademide gerekse üretimde yaşanan tüm güncel gelişmeleri yakından takip ediyor, hızla uyumlanıyoruz. Bu hususta iç ve dış paydaşlarımızla etkili bir ahenk içindeyiz” dedi.

Arıbaş, açıklamasının son bölümünde, ziyaretleri münasebetiyle Alaboyun ve Yaşar’a teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası