Siyaset

Karacaer; ‘Projelerimizi vatandaşlarla paylaşıyoruz’

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve ekibi, şehrin dört bir yanındaki mahalleleri ziyaret ederek, esnafı dinleyip vatandaşlarla buluşuyor. Karacaer, “Projelerimizi anlatıyoruz, destek istiyoruz ve halkın güvenini kazanmak..

Karacaer; ‘Projelerimizi vatandaşlarla paylaşıyoruz’
banner

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve ekibi, şehrin dört bir yanındaki mahalleleri ziyaret ederek, esnafı dinleyip vatandaşlarla buluşuyor. Karacaer, “Projelerimizi anlatıyoruz, destek istiyoruz ve halkın güvenini kazanmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Esnaf ziyaretlerinde sorunları dinleyip çözüm önerilerini paylaştıklarını ifade eden Karacaer; “İYİ Parti’nin vurguladığı temel mesaj, şehrin daha güçlü ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için birlikte hareket etme gerekliliğidir. Ekibimizle, projelerimizi vatandaşlarla paylaşıyoruz. Destek istiyor ve seçim için büyük bir kararlılıkla mücadele ediyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni)  

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası