banner
Siyaset

Kaşlı’dan seçim değerlendirmesi

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Tüm parti teşkilatıyla birlikte uzunca bir süredir azim ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan mücadele ve hizmet gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Kaşlı, “Milliyetçi Hareket..

Kaşlı’dan seçim değerlendirmesi
banner

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Tüm parti teşkilatıyla birlikte uzunca bir süredir azim ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan mücadele ve hizmet gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Kaşlı, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler Aksaray merkezi kazanamadık ama il bazında 22 belediyeden seçime iddialı girdiğimiz 17 belenin 10’unu kazandık. 2019 Yerel Seçimlerinde kazandığımız toplam 5 belediyeyi 2024 yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde yüz artırarak 10 belediyeye çıkardık ve güzel bir başarı elde etmiş bulunmaktayız” dedi.

Kaşlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu süreçte sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmadık. Liderimizden aldığımız düstur ve samimiyetle “Ayırmadan Ayrıştırmadan” memleketimize hizmet ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Aksaray’da seçim sürecinin huzur ve sükunet içerisinde gerçekleşmesi sebebiyle öncelikle Valimiz Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğluna ve tüm güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizlerle birlikte her an gayret gösteren, emek veren başta MHP Aksaray Belediye Başkan Adayımız İrfan Çıtak olmak üzere, MHP Aksaray İl Başkanımız Burhanettin Karataş ve yönetimine, Kadın Kolları Teşkilatımıza, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Muhsin Aslan ve Yönetimine, İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerine, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyelerimiz ve adaylarımıza, İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerine, İlçe Belediye Başkanlarımız, Adaylarımız ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarımıza, Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatlarımıza, Türkav ve Türkiye Kamu Sen Teşkilatlarımıza, Tüm Teşkilat mensuplarımız ile birlikte ailelerine, sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimize, değerli basın mensubu arkadaşlarımıza bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde vermiş oldukları emek ve desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler Aksaray merkezi kazanamadık ama il bazında 22 belediyeden seçime iddialı girdiğimiz 17 belenin 10’unu kazandık. 2019 Yerel Seçimlerinde kazandığımız toplam 5 belediyeyi 2024 yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde yüz artırarak 10 belediyeye çıkardık ve güzel bir başarı elde etmiş bulunmaktayız.  Demokrasimize yaraşır bir üslup ve saygı çerçevesinde geçen seçim süreci sonrasında Aksaraylı hemşehrilerimizin takdirleri ile tekrar seçilerek görevine devam eden Aksaray Belediye Başkanı ve kadrolarına ayrıca yeni seçilen tüm belediye başkanlarımıza ve muhtarlarımıza başarılar diliyorum.  Bizler kirli siyasi gündemlerden uzak, manipülasyon ile değil samimiyetle ve azimle sürdürdüğümüz bu süreci; yapacağız tüm hizmetler için henüz bir başlangıç olarak niteliyor, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm teşkilatlarımız ile birlikte ve tüm gücümüz ile parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediyelerimizin ve memleketimizin emrinde ve hizmetinde olduğumuzu bir kez daha beyan ediyor, Aksaraylı hemşerilerimize bir kez daha saygılarımı sunuyorum” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası