Eğitim

Kitap konağına hayırsever Nuri Yazıcı’nın ismi verildi

aksaray belediyesince gençlerin ve kitapseverlerin uğrak noktası olan kitap konağına anadolu vakfı kurucularındannuri yazıcı”nın ismi verildi. aksaray belediyesi ve anadolu vakfı arasında imzalanan karşılıklı protokol gereğince e-90 karayolu üzerinde mülkiyeti..

Kitap konağına hayırsever Nuri Yazıcı’nın ismi verildi
banner

aksaray belediyesince gençlerin ve kitapseverlerin uğrak noktası olan kitap konağına anadolu vakfı kurucularındannuri yazıcı”nın ismi verildi. aksaray belediyesi ve anadolu vakfı arasında imzalanan karşılıklı protokol gereğince e-90 karayolu üzerinde mülkiyeti aksaray belediyesine ait anadolu vakfına ait olan 8.000 metrekarelik arsa üzerindeki m. nuri yazıcıyurt bloğunun aksaray belediyesine devredilmesi kararı alındı.
aksaray belediyesi kasım ayı meclis toplantısında azmi milli otoparkı üzerinde bulunan kitap konağına hayırsever iş adamı m. nuri yazıcı”nın ismini verilmesi kararı onaylandı.
aksaray”da eğitim, kültür ve sağlık alanında birçok kamu kuruluşuna destek veren anadolu grubunun aksaray belediyesine devretmiş olduğu bina kamu yararına değerlendirilecek. (haber merkezi)
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası