Gündem

Organik fideler ilgi görüyor

Aksaray Ziraat Odasının Antalya’dan getirdiği sebze fideleri yoğun ilgi görüyor. Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, fidelerin satışına başladıklarını ifade ederek; “Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda üreticilerimize domates, salatalık,..

Organik fideler ilgi görüyor
banner

Aksaray Ziraat Odasının Antalya’dan getirdiği sebze fideleri yoğun ilgi görüyor. Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, fidelerin satışına başladıklarını ifade ederek; “Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda üreticilerimize domates, salatalık, patlıcan, biber gibi fideler getirdik. Ciddi şekilde talep ve yoğunluk var. Fidelerimiz kaliteli olduğu için üreticilerimiz bizden alıyorlar. Çukurova, Mersin, Antalya ya da Ege’de bir yer değil burası ama yılın on iki ayı üretim yapılan bir şehir. Aksaray üretimde artık zirvede. En tazesinden, en organik olanından üretim yapıyoruz. Alın terinin toprağı suladığı topraklar buralar. 2024 yılı Sebze Fide satışlarımızı ziyaret eden İl Tarım ve Orman Müdürü Nejdet Demir müdürümüze teşekkür ederiz. Üreten Aksaray gelişen Türkiye” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası