Gündem

Sağlıkçılara iletişim becerileri ve beden dili eğitimi verildi

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlıkta kalite standartları kapsamında ‘İletişim Becerileri ve Beden Dili’ eğitimleri vermeye başladı. Kamu Hastaneleri Başkanlığı ile birlikte düzenlenen eğitimler, yıl boyunca meslek gruplarına özel verilmeye..

Sağlıkçılara iletişim becerileri ve beden dili eğitimi verildi
banner

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlıkta kalite standartları kapsamında ‘İletişim Becerileri ve Beden Dili’ eğitimleri vermeye başladı.

Kamu Hastaneleri Başkanlığı ile birlikte düzenlenen eğitimler, yıl boyunca meslek gruplarına özel verilmeye devam edecek.

Hastaneye başvuran hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet sunabilmek ve çalışanlara Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğrt. Üyesi Seyfullah Gümüşok tarafından eğitim verildi. İlk oturumu başarı ile tamamlayan katılımcılara İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane yöneticileri tarafından katılım belgesi verildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası