Gündem

‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ yarışmasının kazananları belli oldu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Millî Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye’de tüm okullarda uygulamaya geçirilen ve bu yıl 12.si düzenlenen, “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışması sonuçlandı. “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek..

‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ yarışmasının kazananları belli oldu
banner

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Millî Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye’de tüm okullarda uygulamaya geçirilen ve bu yıl 12.si düzenlenen, “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışması sonuçlandı.

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması” İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol doğrultusunda her yıl Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren okullarda gerçekleştiriliyor.

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması”nın ödül töreni Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ödül törenine İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Şube Müdürü Mustafa Ağca Okur, Yeşilay Aksaray şubesi temsilcileri, idareci, öğretmen, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Yarışmada 1. olan öğrenciler ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleri İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan tarafından takdim edildi. Tören hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası