Gündem

‘Şehrimizi tüm unsurlarıyla birlikte yöneteceğiz’

31 Mart yerel seçimleri sonrası Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e, hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Genç, yaşlı her kesimden vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, siyasiler, iş dünyası temsilcileri ile resmi..

‘Şehrimizi tüm unsurlarıyla birlikte yöneteceğiz’
banner

31 Mart yerel seçimleri sonrası Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e, hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Genç, yaşlı her kesimden vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, siyasiler, iş dünyası temsilcileri ile resmi ve özel kurum yöneticileri, Başkan Dinçer’i tebrik etmek ve başarılar dilemek için ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Gün içerisinde yapılan ziyaretler kapsamında Başkan Dinçer’i ilk olarak Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti. Heyet ilk dönemde yapılan hizmetler için Başkan Dinçer’e teşekkür ederken ikinci dönem için başarılar diledi.

Daha sonra Sağlık çalışanları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Onur Karaca ve Öğr.Gör. Muhammet Gümüşsoy’u, ardından Aksaray Maya Kadın Doğum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Rıfkı Karabatak, Tabipler Odası yeni Başkanı Mustafa Buğra Coşkuner ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerive Özel Aksaray Hastanesi Yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı kabul etti.

‘48 MAHALLEMİZ İÇİN, İSTİŞARE VE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Halkımızın sağlığı için özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi. Ziyaretler kapsamında Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ ve beraberindeki mahalle muhtarları da Başkan Dinçer’i ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dinçer, “Yeni dönemde de 48 mahallemiz için, istişare ve iş birliği içinde canla başla çalışacağız” dedi.

AKSARAY HER YÖNÜYLE BİR CAZİBE MERKEZİ

Aksaray’da faaliyet gösteren Tralles A.Ş sahibi İş İnsanı Alper Yaşar’da Başkan Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aksaray’ın büyüme odaklı ve düzenli bir şehir olduğuna vurgu yapan iş insanı Yaşar yatırımcı firmalar için Aksaray’ın her yönüyle bir cazibe merkezi olduğuna vurgu yaptı. Gün boyu devam eden ziyaretler çerçevesinde Eşmekaya Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş ve Bağlıkaya Belediye Başkanı Dursun Eser, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Bekir Kayan ve beraberindeki misafirleri, Eğitimci-İş İnsanı Ayşen Benlioğlu, MHP Sultanhanı İlçe Başkanı-İş İnsanı Necati Arslanhan ve İştaş Holding Proje Müdür Yardımcısı Ahmet Yusuf Özbek’te Başkan Dinçer’i ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla ve şehrimizin tüm unsurlarıyla birlikte hareket edeceğiz. Tüm resmi ve özel kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, dernek, sendika, odalarımızla ve halkımızla iş birliği halinde Aksaray için hizmet üretmeyi sürdüreceğiz. Bu ziyaretler gösteriyor ki; en başından beri ifade ettiğimiz birlik ve beraberlik söylemimiz şimdiden hayat buldu. Şehrimiz adına kazanılabilecek en büyük değer budur. Ziyaretimize gelen herkese sonsuz teşekkür ediyor, ikinci dönemimizde de bu şehrin insanları için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası