banner
Sağlık

Kaşlı; ‘Tek gayemiz Lider ülke Türkiye’

14 Mayıs seçimleriyle lider ülke Türkiye ideallerine Cumhur İttifakı’yla güçlü bir adım atacaklarını söyleyen MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, “Türkiye’nin ikinci yüzyılı Türkiye Yüzyılı olacaktır. Türkiye ve..

Kaşlı; ‘Tek gayemiz Lider ülke Türkiye’
banner

14 Mayıs seçimleriyle lider ülke Türkiye ideallerine Cumhur İttifakı’yla güçlü bir adım atacaklarını söyleyen MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, “Türkiye’nin ikinci yüzyılı Türkiye Yüzyılı olacaktır. Türkiye ve Türk Milleti çağın ötesine sıçrayacaktır. Verilecek her oy Türk ve Türkiye Yüzyılı’na bir tuğla koyacaktır. Her oy tam bağımsızlığa bir destek olacaktır” diye konuştu. Karadeniz gazının perşembe günü karaya ulaşacağını ve evlere verileceğini vurgulayan Kaşlı, her alanda yerli ve milli adımlarla tam bağımsız Türkiye’ye kavuşacaklarını vurguladı.

‘PRANGALAR KIRILMAKTADIR’

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren TCG Anadolu gemisinin, Sarayburnu Limanı’nda vatandaşların ziyaretine açılmasına yönelik de değerlendirmelerde bulunan Kaşlı; “Hiç kuşku yoktur ki, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü Türkiye’nin atağa kalkışına, geleceği kucaklayarak güçlü atılımlar yapmasına sahne olacaktır. TCG Anadolu’nun hizmete alınması istikbale daha umutlu bakmamamızın temel dayanaklarından sadece bir kısmıdır. Bilge Liderim Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği ve çalışmaları yerinde incelediği TCG Anadolu vatandaşlarımızın da ziyaretine açıldı. Şahit olduğumuz manzara hakikaten tarihi bir gelişme, makûs talihin tersine döndüğünü gösteren kararlı ve sevindirici bir ilerleyiştir. Birçok engellemeye rağmen, Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonunun harcı büyük bir azimle ve istekle karılmakta, önümüzdeki yüzyılın temelleri canla başla atılmaktadır. Nitekim Türk’ün yüzyıllarına giydirilmiş prangalar peş peşe kırılmaktadır” diye konuştu.

‘KARADENİZ GAZI EVLERE ULAŞIYOR’

Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazında önemli gelişmelerin yaşandığını aktaran Kaşlı, “20 Nisan Perşembe günü Faz-1 kapsamında planlanan 10 kuyunun 5’i devreye alınarak doğalgaz karaya ulaştırılacaktır. Türkiye’nin enerji bağımsızlığına katkı sağlayacak olan doğalgaz rezervi Fatih, Yavuz ve Kanuni Sondaj gemilerinin çalışmaları sonucu karaya getirilecek ve evlere ulaştırılacaktır. Cumhur İttifakı iradesiyle oluşturduğumuz Türkiye Yüzyılı vizyonunda önemli bir adım olan doğalgaz keşfi yabancı basında da ‘Türkiye’nin En İddialı Enerji Üretim Projesi’ olarak yer alırken, içimizdeki terör sevicileri, dış güçlerin prangaları altında olanlar gözleri dönmüşçesine bir türlü kabul edememektedir. Her adımı milli her adımı yerli olan Cumhur İttifakı, yerli ve milli savunma sanayisi hamlelerinin yanında yerli ve milli enerji için de üzerine düşeni yapmıştır” diye konuştu.

DOĞALGAZ’DA İNDİRİM MÜJDESİ

Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın perşembe günü doğalgazın kara ulaşması kapsamında düzenlenecek törende doğalgaz fiyatlarına ilişkin müjde vereceğini de aktaran Kaşlı, “Ucuz doğalgaz kullanımı, belirli miktarlarda doğalgaz hediyesi, belirli oranlarda indirim gibi vatandaşın lehine olacak formüller üzerinde de çalışmalar sürüyor” dedi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası