banner
Sağlık

Aksaray’da ilk kez ‘izsiz ameliyat’ yapıldı

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvuran iki kadın hastaya, Op. Dr. Koray Görkem Saçıntı tarafından Aksaray’da ilk kez uygulanan vNOTES yöntemi ile ameliyat yapıldı. Op. Dr. Koray Görkem Saçıntı..

Aksaray’da ilk kez ‘izsiz ameliyat’ yapıldı
banner

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvuran iki kadın hastaya, Op. Dr. Koray Görkem Saçıntı tarafından Aksaray’da ilk kez uygulanan vNOTES yöntemi ile ameliyat yapıldı.

Op. Dr. Koray Görkem Saçıntı VNOTES yönteminin dünyada ve ülkemizde sadece belirli merkezlerde uygulanan cerrahideki en güncel ve teknolojik yöntemlerden biri olduğunu söyledi.

KAPALI AMELİYATLARA GÖRE BU YÖNTEMİN NE ÜSTÜNLÜĞÜ VAR?

Hastaların bu yöntemle daha az ağrı duyduğunu söyleyen Saçıntı, “Ameliyattan sonra ağrı kesici dahi gerekmiyor. Günlük yaşamlarına daha kısa sürede geri dönüyorlar. Hastaların karnında hiçbir iz olmaması nedeniyle, karından yapılan kapalı ameliyatlara göre daha iyi kozmetik sonuçlar sunmaktadır. Hasta memnuniyet oranları çok daha yüksektir” dedi.

Op. Dr. Koray Görkem Saçıntı, Vnotes yöntemi; rahim alma, rahim sarkması, tüp alma, tüp bağlama, dış gebelik ameliyatı, yumurtalık kisti ameliyatları ve bazı myom alma gibi ameliyatların yapılabileceğini belirtti. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası