Eğitim

Miniklerin ilk karne heyecanı

Aksaray Belediyesi AKMEK Oyun Salonunda eğitim gören minik öğrenciler, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde ilk karne heyecanı yaşadı. Minik öğrenciler törenin sonunda kep atıp pasta kesti. Çocuklar ilk mezuniyetlerini yaşarken aileleri de..

Miniklerin ilk karne heyecanı
banner

Aksaray Belediyesi AKMEK Oyun Salonunda eğitim gören minik öğrenciler, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde ilk karne heyecanı yaşadı. Minik öğrenciler törenin sonunda kep atıp pasta kesti.
Çocuklar ilk mezuniyetlerini yaşarken aileleri de bu anın mutluluğuna tanıklık etti. Minik öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte bahçede hazırlanan alanda fotoğraf çekimi yaparak anı ölümsüzleştirdi. İlk karnelerini öğretmenlerinin elinden alan minik öğrenciler heyecan dolu anlar yaşadı.


‘TATİLİNİZİ DOLU DOLU GEÇİRİN’

Öğrencilerini çalışmalarından ve başarılarından dolayı tebrik eden Funda Acar, “Bugün dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve öğrencilerimin gösterdiği çabanın karşılığını aldığımız bir gün. Bende öğrencilerimin heyecanını ve sevincini yaşıyorum. İnşallah öğrencilerimiz gelecekte topluma faydalı birer birey olacaklar. Bugün bunun ilk adımını attılar. Tatilinizi, dinlenerek, keşfederek, oyunlar oynayıp hayal gücünüzü geliştirerek ve okuyarak dolu dolu geçirmenizi arzu ediyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum” dedi. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası