Eğitim

Okuma grubu ve münazara şampiyonları yemekte buluştu

Ak İrfan Kolejinde ortaokul ve lise kademelerinde dönem başında oluşturulan ve yıl boyu aktif olarak belirlenen kitapları okuyarak tahlillerini gerçekleştiren okuma grubu öğrencileri ve sınıflar arası münazara yarışmasında dereceye giren..

Okuma grubu ve münazara şampiyonları yemekte buluştu
banner

Ak İrfan Kolejinde ortaokul ve lise kademelerinde dönem başında oluşturulan ve yıl boyu aktif olarak belirlenen kitapları okuyarak tahlillerini gerçekleştiren okuma grubu öğrencileri ve sınıflar arası münazara yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ak İrfan Koleji Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri tarafından her sınıf seviyesine uygun yıl boyunca 10 kitap üzerinden yapılan mütealalar ve değerlendirmeler neticesinde okuma grubunda devamlılık gösteren öğrenciler yemek programı ile ödüllendirildi.

Münazara yarışmalarının ortaokul ve lise kategorilerinde ise ilk aşamada öğrenciler kendi sınıfları içerisinde yarışarak sınıfını temsil edecek olan grubu belirledi. Münazara jürilerinin öğrencileri Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, konuya hakim olma ve konuyu bilimsel verilerle açıklama gibi kriterlerle değerlendirmesi sonucu kademe birincisi belirlendi. Yarışmalar neticesinde birinci olan öğrenciler yemek programı ile ödüllendirildi.

Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük, “Amacı okuyan, okuduğunu anlayan, sorgulayan, eleştiren nesiller yetiştirmek olan bu çalışmalarımız geçmiş dönemlerde olduğu gibi gelecek dönemlerde de faaliyet gösterecektir. Öğrencilerimizin gösterdiği ilgi ve başarı ile beraber öğretmenlerimizin özverili çalışmaları da bizler için çok kıymetli. Emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası