banner
Sağlık

Siyah beyazlı ekip Arnavutköy maçına hazır

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 26. haftasında  sahasında konuk edeceği Arnavutköy maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde Aksaray Belediyespor Tesisleri’nde yapılan..

Siyah beyazlı ekip Arnavutköy maçına hazır
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 26. haftasında  sahasında konuk edeceği Arnavutköy maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde Aksaray Belediyespor Tesisleri’nde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman Arnavutköy provası ile sona erdi. Motolux 68 Aksaray Belediyespor bu gün bir ter idmana yapıp maç saati bekleyecek. Maç Pazar günü saat 14.00’te Dağılgan Stadında oynanacak. Maçı hakem Hasan Kaçar yönetirken, yardımcılığını ise Birtan Yavuz, Oğuzhan Yazır, Giray Şaylan yapacak.

‘HANEMİZE 3 PUAN YAZDIRMAK’

Teknik patron Şaban Yıldırım, “Ligde kolay maç yok. İstanbul temsilcisi olan Arnavutköy’ü sahamızda ağırlayacağız. Hafta başından bu yana iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sahamızda seyirci desteğini de alarak kazanmak istiyoruz. Takım olarak hedefimiz galibiyet. Sahada 90 mücadele edip hanemize 3 puanın yazdırmak istiyoruz. Tüm sporseverleri tribünleri doldurmaya davet ediyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası