Gündem

3 büyük marka Aksaray’da

Dünyanın önde gelen otomobil markaları Peugeot, Citroën ve Opel Aksaray’da Ağaçlı güvencesiyle hizmet verecek. Aksaray-Ankara karayolunda Ağaçlı Grup bünyesinde hizmet verecek Peugeot,Citroën ve Opel bayileri görkemli bir törenle açıldı. İşletmenin..

3 büyük marka Aksaray’da
banner

Dünyanın önde gelen otomobil markaları Peugeot, Citroën ve Opel Aksaray’da Ağaçlı güvencesiyle hizmet verecek. Aksaray-Ankara karayolunda Ağaçlı Grup bünyesinde hizmet verecek Peugeot,Citroën ve Opel bayileri görkemli bir törenle açıldı. İşletmenin açılış kurdelesine Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 24. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Gümrü ve Ticaret Eski Bakanı Cenap Aşçı, çok sayıda eski milletvekili ve protokol üyeleri birlikte kesti.

Yeni bir istihdam kapısı açmanın insanlığa en iyi hizmetlerden olduğunu ifade eden Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “İnsanların hayırlısı, insanlara hayrı olandır. Bugün ülkemize yapılabilecek en hayırlı hizmet, insanlara yeni ekmek kapısı açmaktır. Bu tesiste en az 80 kişi çalışacak. Bu 80 ailenin buradan rızıklanacağı anlamına geliyor. Bundan daha güzel bir iş olabilir mi? Allah tüm iş insanlarından razı olsun. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

‘3 MARKAYI AKSARAY HALKINA KAZANDIRDIK’

Ağaçlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağaçlı, “Ağaçlı ailesinin ticari serüveni, rahmetle andığım dedem Durmuş Ağaçlı ile Aksaray’da 100 yılı aşkın bir süre önce başladı. Nesilden nesile aktarılarak burada, sizlerin katılımlarıyla yeni bir halkaya daha ulaştı. Otomotiv bayiliği serüvenimiz, Peugeot, Citroen, Opel markalarının Aksaray halkına kazandırılmasıyla devam etmektedir. Çağdaş teknolojik donanımı, eğitimli personeli tarafından müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kalitesi ile yeni markalarımızı Aksaray’da temsil ederek kıymetli hemşerilerimizin takdir ve hizmetlerine sunuyoruz” diye konuştu.

1930’lu senelerde Aksaray’ın faytonların dolaştığı bir vilayet olduğunu ifade eden Ağaçlı, dedesi Durmuş Ağaçlı’nın toptan bakkaliye ve manifaturacılıkla ticari serüvenine başladığını ve 1948’den sonra babası Orhan Ağaçlı’nın bu serüvene ivme kazandırdığını belirterek, Ağaçlı soy isminin turizm sektöründe de tanıtılarak ilham kaynağı olduğunu vurguladı. Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası