banner
13

35 yıllık adres

aksaray”da 35 yıldır kardeşleriyle birlikte taşpazar mahallesinde doğan giyimi işleten hüseyin seyirden, müşterilerine uygun ve kaliteli giyinmenin adresini sunuyor. 25 yaşında bu işe başladığını ve kardeşleriyle birlikte bir atılım yaptıklarını..

35 yıllık adres
banner

aksaray”da 35 yıldır kardeşleriyle birlikte taşpazar mahallesinde doğan giyimi işleten hüseyin seyirden, müşterilerine uygun ve kaliteli giyinmenin adresini sunuyor.
25 yaşında bu işe başladığını ve kardeşleriyle birlikte bir atılım yaptıklarını belirten seyirden, 35 yıldır kalite ve uygun giyinmenin adresi olduklarını dile getirdi.
uygun fiyata kalite sunduklarını vurgulayan seyirden; “her zaman kaliteli ürün getirmeyi hedef belirledik kendimize ve bu ürünleri aksaraylı vatandaşlarımızın rahatlıkla alabilmesi için uygun fiyatla satıyoruz. dükkânımız bizlerin değil gelen misafirlerimizin, onların rahatlıkla seçip deneyip güvenle alabilmeleri için hizmet sunuyoruz” dedi.
seyirden; “burası bizim aile şirketimiz, 35 yıllık müşterilerimiz dahi var. biz onlara, onlarda bize ve ürünlerimize alıştı. kadın giyim üzerine hizmet veriyoruz, konfeksiyon üzerine istedikleri her şeyi bulabilirler burada” şeklinde konuştu. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası