banner
Özel

Aksaray’da havuz sezonu açıldı

Aksaray’da serinlemenin adresi olan Kültürpark Yüzme Havuzu sezonu açtı. Aqua park ayrıcalığına sahip tek yüzme havuzu olan işletme Aksaray’daki vatandaşların hizmetine girdi. Salı ve Cuma günleri kadınlara, haftanın diğer günlerinde..

Aksaray’da havuz  sezonu açıldı
banner

Aksaray’da serinlemenin adresi olan Kültürpark Yüzme Havuzu sezonu açtı. Aqua park ayrıcalığına sahip tek yüzme havuzu olan işletme Aksaray’daki vatandaşların hizmetine girdi.

Salı ve Cuma günleri kadınlara, haftanın diğer günlerinde ise erkeklere özel olarak hizmet veren havuza gençler ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Havuza girmek için saatler öncesinde kapı önünde kuyruk oluşturan çocukların neşesi uzaktan bile görülebiliyor.

Yaz sezonu için aylar öncesinden hazırlıklara başladıklarını, havuzun tadilat ve bakımlarını yaptıklarını ifade eden Kenan Karabacak, “Sezonumuzu açtık. Gençlerimiz havuzumuzu özlemiş. İlgi ve yoğunluk oldukça fazla… Şu an erkekler için hizmete açtık. 14 Haziran’dan itibaren de kadınlara hizmet vermeye başlayacağız. Havuzun temizliğini yaptık. Vatandaşlarımız güvenle gelip vakit geçirebilir. Havuz, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan kurtulması için büyük bir fırsat. Çocuklarımız sosyal aktivite olarak denize gidemediği için havuza geliyor. Burada spor yaparak, eğlenerek vakitlerini değerlendiriyorlar” şeklinde konuştu. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası