banner
13

Aldığı destekle bir kişi daha kendi işinin patronu oldu

ortaköy ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki müşerref Şentürk, İŞkur”un ‘engelli ve eski hükümlü kendi İşini kurma projesi"ne başvurarak aldığı hibeyle açtığı pizzacıda kendi işletmesini kurdu. oğlu serkan ile kurduğu işletme 3..

Aldığı destekle bir kişi daha kendi işinin patronu oldu
banner

ortaköy ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki müşerref Şentürk, İŞkur”un ‘engelli ve eski hükümlü kendi İşini kurma projesi"ne başvurarak aldığı hibeyle açtığı pizzacıda kendi işletmesini kurdu. oğlu serkan ile kurduğu işletme 3 yılda ilçenin yerel pizzacısı haline geldi.


İŞkur”dan aldığı 42 bin lira destek ile annesiyle birlikte 3 yıldır pizza dükkânı işlettiğini belirten serkan Şentürk şöyle konuştu: “bu işe 3 kişi başladık. eleman sayımızı arttırdık. benimle birlikte 5 kişi çalışıyor. kış şartlarından dolayı evlere servislerimizde babam yardımcı oluyor. döviz fiyatların artmasından sonra halkın en temel kullandığı mutfak malzemesi un, şeker ve yağ 3″e katlandı. Şu anda ise döviz fiyatları düştü ama un, şeker ve yağ fiyatları düşmedi. esnaf olarak gıda fiyatlarına da kısa sürede yansımasını istiyoruz.”
Şentürk, “pandemi döneminde dükkânımızda uygun koşulları sağlayıp, evlere servis yaptık. serviste kalitemizden ve hijyenimizden ödün vermediğimiz için pandemi şartlarında da işlerimiz gayet güzeldi. pizza çeşitlerimiz fazla, kombinasyon yapıyoruz. vatandaşların isteğine göre pizza hazırlıyoruz. en çok sucuklu, domates ve biberli pizza tercih ediliyor. kavurmalı ve pastırmalı pizzalarımız da çok seviliyor. İŞkur”dan destek alarak açtık bu dükkânı, hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkese tavsiye ediyorum. İşini iyi yaparsan her zaman ekmek var. ben burayı yapacağım dediğimde herkes güldü, dediler ki olmaz, bu dükkân burada tutmaz. azmettik ve söyledikleri gibi olmadı” diye konuştu. foto-haber: ali furat  

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası