banner
Asayiş

Bisiklet hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

aksaray”da bir iş yerinin arkasına park edilen bin 200 lira değerindeki bisiklet, kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı. aksaray”da bir iş yerinin arkasına park edilen bin 200 lira değerindeki bisiklet, kimliği..

Bisiklet hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı
banner

aksaray”da bir iş yerinin arkasına park edilen bin 200 lira değerindeki bisiklet, kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı.
aksaray”da bir iş yerinin arkasına park edilen bin 200 lira değerindeki bisiklet, kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı.
hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. kuruyemiş dükkânında çalışan işçi mehmet k. (25) sabah taşpazar mahallesindeki iş yerine gitti. bisikletini kilitlemeden iş yerine giren mehmet k. yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıktığında bisikletini bıraktığı yerde bulamadı. İş yerinin güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen mehmet k.  bin 200 lira değerindeki bisikletinin kimliği belirsiz kişi tarafından çalındığını gördü. mağdurun şikâyeti üzerine polis ekipleri, harekete geçti. güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, hırsızın kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı. görüntülerde; hırsızın iş yeri önüne gelerek bir süre etrafı kontrol ettikten sonra bisikleti alarak hızla uzaklaştığı görülüyor.
bisikleti çalınan mehmet k. ”sabah iş yerini açmak için geldiğimde bisikletimi arka tarafa bıraktım. daha sonra çalındığını fark ettim. kamera kayıtlarının da çalınma anı var. polis ekipleri geldi, görüntüleri aldılar ve inceleme başlattılar. sonucu bekleyeceğiz. bisikletimi bin 200 liraya almıştım. bisikletimi çalan kişi kendini biliyordur. bisikletimi getirsin. Şikâyetçi olmayacağım.” dedi. haber-foto: erkan altuntaŞ
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası