banner
13

Çocukların yüzünü gülümseten proje

gençlik ve spor bakanlığı”nın ‘merkezim her yerde” projesi kapsamında aksaray”da gençlik liderleri ve gönüllü gençler çocuklara eşsiz bir gün yaşattılar gençlik ve spor bakanlığı”na bağlı aksaray gençlik merkezince yürütülen “merkezim..

Çocukların yüzünü gülümseten proje
banner

gençlik ve spor bakanlığı”nın ‘merkezim her yerde” projesi kapsamında aksaray”da gençlik liderleri ve gönüllü gençler çocuklara eşsiz bir gün yaşattılar gençlik ve spor bakanlığı”na bağlı aksaray gençlik merkezince yürütülen “merkezim her yerde” projesi kapsamında, gençlik liderleri ve gönüllü gençler, gülağaç ilçesi demirci beldesinde okuyan 8″inci sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.
‘amacimiz ÖĞrencİlerİn
 motİvasyonunu artirmak”
aksaray gençlik merkezi müdürü savaş karatay, gerçekleştirilen ziyaret faaliyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu. karatay “kırsalda yaşayan ve köy okulunda okuyan öğrencilerde, gençlik liderleri aracılığıyla vizyon, çevre bilinci, aidiyet gibi duyguların oluşmasını hedefliyoruz. bununla birlikte gönüllü gençlerin ve öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmayı amaçlıyoruz. "merkezim her yerde" projesi kapsamında gençlik merkezimizde gülağaç ilçesinden gelen öğrencilerimizi misafir ediyoruz ve bakanlığımızın yapmış olduğu tüm faaliyetler ile ilgili olarak bilgilendirmeler yaparak merkezimizi tanıtıyoruz” diye konuştu.
karatay, gençlik merkezi bünyesi devam eden 15 kursun olduğunu, bunların arasında seramik, diksiyon, model uçak,  bağlama, resim, ebru, teknoloji tasarım gibi birçok kursun olduğunu hatırlattı.
‘yenİ yerler gÖrmek
 benİ mutlu edİyor”
demirci ortaokulu 8″inci sınıf öğrencisi rabia avcı, seramik alana ilgi duyduğunu kaydetti. avcı, sözlerini şöyle sürdürdü; “bugün arkadaşlarımız ile beraber gençlik merkezini ziyaret ettik. burada olmak çok güzel bir duygu. daha önce sinemaya gitmiştim ama 7 boyutlu sinemayı izlememiştim. yeni bilgiler öğrenmek ve yeni yerler görmek beni çok mutlu ediyor" dedi.
gençlik merkezi içerisini gezen öğrenciler, yaşadıkları alanın dışında farklı alanları da gezip görmenin mutluluğunu yaşadılar. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası