banner
Asayiş

2 farklı kazada 18 kişi yaralandı

Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Narlı Göl yakınlarında Hüseyin G. yönetimindeki 34 plakalı midibüs bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada, şoför, rehber, 3’ü Meksika, 3’ü Kolombiya, 2’si Brezilya, 2’si Bolivya,..

2 farklı kazada 18 kişi yaralandı
banner

Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Narlı Göl yakınlarında Hüseyin G. yönetimindeki 34 plakalı midibüs bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı.

Kazada, şoför, rehber, 3’ü Meksika, 3’ü Kolombiya, 2’si Brezilya, 2’si Bolivya, 1’i Uruguay ve 1’i Arjantin uyruklu 12 turist yaralandı.

Yararlılardan 2’si Nevşehir’e, 12’si ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı 2 kişinin ise hayatı tehlikesinin olduğu öğrenildi.

İTFAİYE EKİBİ DE KAZA YAPTI

Aksaray yakınlarında meydana gelen midibüs kazasına takviye için Aksaray Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yağışın etkisini gösterdiği ve gizli buzlanmanın olabileceği değerlendirilen yolda, itfaiye aracı, kaza bölgesine yaklaşırken devrildi ve 6 itfaiye personeli yaralandı.

Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiyecilerin hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası