banner
Gündem

2024 yılında Aksaray turizme damga vuracak

Turizm Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ve Aksaray Turizmciler Derneği Başkanı Fahri Solak’tan oluşan heyet Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti. Başta Ihlara Vadisi olmak..

2024 yılında Aksaray turizme damga vuracak
banner

Turizm Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ve Aksaray Turizmciler Derneği Başkanı Fahri Solak’tan oluşan heyet Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti.

Başta Ihlara Vadisi olmak üzere  Selime Katedrali, Sultanhanı Kervansarayı, Somuncu Baba Türbesi ve Müzesi, Öresin Han, Saratlı yeraltı şehirlerini 2021 yılında 2,5 milyon yerli ve yabancı turist ziyareti beklediklerine belirten Aksaray Turizmciler Derneği Başkanı ve Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, “İl dışından gelen yerli misafirlere önceden ‘Aksaray’a neden gidiyorsunuz?’ diye soruyorlardı. Ama şu an da 2-3 gün içerisinde gezilecek turistik yerleri bitiremiyorlar. Şehrimiz doğasıyla, tarihiyle ve gastronomi alanıyla misafirlerini doyasıya ağırlıyor. Bunun yanında Ihlara Vadisi’ne karşılama merkezide tamamlanmak üzere. 2024 yılında Aksaray turizme damga vuracak. Gerçekten ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler Aksaray’ı gezmeye doyamıyor. Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu turizm konusunda güzel adımlar atıyor. Turizm Müdürü Mustafa Doğan ile birlikte Aksaray’ımızın tanıtıma konusunda el birliği içinde çalışıyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası