banner
Spor

Somaspor hazırlıkları başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Somaspor hazırlıklarına başladı. Teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman, ısınma ve pas..

Somaspor hazırlıkları başladı
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Somaspor hazırlıklarına başladı.

Teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman kondisyon çalışmalarıyla sona erdi.

Somaspor 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak ligde 41 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. Motolux 68 Aksaray Belediyespor ise 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile ligde 39 puanla 11’inci sırada yer alıyor. Motolux 68 Aksaray Belediyespor 3 Nisan gününe kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirip deplasmanda kazanıp ligde üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. Haber: Alim ÖZTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası