banner
Spor

Golbol Milli Takımının hedefi dünya şampiyonluğu

Golbol Erkek Milli Takımı Portekiz’de düzenlenecek olan dünya şampiyonasına Aksaray’da hazırlanıyor. Bu yıl Berlin Cup’ta yenilgisiz şampiyon olan millilerin yeni hedefi dünya şampiyonluğu. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf..

Golbol Milli Takımının hedefi dünya şampiyonluğu
banner

Golbol Erkek Milli Takımı Portekiz’de düzenlenecek olan dünya şampiyonasına Aksaray’da hazırlanıyor. Bu yıl Berlin Cup’ta yenilgisiz şampiyon olan millilerin yeni hedefi dünya şampiyonluğu.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, dünya şampiyonasına Aksaray Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi’nde hazırlanan Milli Takımı ziyaret etti ve antrenmanlarını izledi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arzu Doğru ve Özel Eğitim Bölümü öğrencilerinin de takip ettiği antrenmanın ardından sporcularla bir araya gelen Rektör Şahin, büyük başarılara imza atan Golbol Milli Takımının bu yıl dünya şampiyonu olacağına inandıklarını ve heyecan içerisinde müsabakaların başlayacağı günü beklediklerini söyledi.

‘MİLLİ TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ’

ASÜ’nün spor ve sağlık alanında ihtisas üniversitesi olduğunu ve ülke genelinde engelleri ortadan kaldıran üniversiteler arasında zirvede yer aldığını söyleyen Rektör Şahin, “Milli Takımımızla gurur duyuyoruz. Her zaman onların yanındayız ve destekçileriyiz. Kurumsal olarak üzerimize düşen çalışmalara katkı vermeye her zaman hazırız” dedi.

Rektör Şahin’e ziyareti için teşekkür eden Golbol Milli Takım Teknik Direktörü Gökhan İnce ile Antrenörler Tolga Küçükahmet ve Hüseyin Polga, çalışma programı ve şampiyona hakkında bilgiler aktardı. Milli Takım oyuncuları Yunus Emre Akyüz, Bilal Tekin, Tuncay Karakaya, Ebubekir Sıddık Kara, Hüseyin Algan, Asım Kurt ve Oğuzhan Kara da Portekiz’den altın madalya ile dönme adına ellerinden geleni yapacaklarını ve şampiyonluğa inandıklarını belirttiler. Golbol Erkek Milli Takımı bu yıl Almanya’da düzenlenen “Golbol Berlin Cup” organizasyonunda Brezilya, Litvanya, Belçika, Danimarka, Polonya ve Amerika maçlarının tamamını kazandı ve yenilgisiz şampiyon olarak dünya kamuoyunun dikkatini çeken bir başarı elde etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası