banner
Asayiş

Konya yolunda can pazarı:3 ölü, 2 yaralı

Aksaray’da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. 2 kişide ağır yaralandı. Kaza Aksaray-Konya karayolu Bozcamahmut kavşağında meydana geldi. Seyit A.T. (62) yönetimindeki..

Konya yolunda can pazarı:3 ölü, 2 yaralı
banner

Aksaray’da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. 2 kişide ağır yaralandı.

Kaza Aksaray-Konya karayolu Bozcamahmut kavşağında meydana geldi. Seyit A.T. (62) yönetimindeki 03 plakası otomobil, Dinemi G. (36)idaresindeki 68 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Her iki aracında hurdaya döndüğü kazada sürücü Seyit A.T, Adem T. (60),Meryem T. (56) ile Dinemi G. ile Aysel G. (42) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Seyit A.T, Adem T. ve Meryem T’nin kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. 2 ağır yaralı ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası